Hírarchívum - 2020. november

PS5 nélkül is bezsákolható a Bugsnax

Habár a Bugsnax ínycsiklandozó bogarait csak PlayStation 5-ön gyűjtögethetjük ingyenesen, a PS Plus ajándékaként kínált játékot szerencsére már előre zsebre vághatjuk, akkor is, ha csak később tervezzük a generációváltást.

Fejlesztői kommentárt kapott a Half-Life: Alyx

Ha kezd port fogni a VR-headset, akkor érdemes lehet újra felcsatolni a felszerelést. Egy ingyenes frissítéssel bővült a Half-Life: Alyx, így mostantól fejlesztői kommentár kíséretével is végigjátszhatjuk a Valve alkotását.

Hivatalos: májusban jelenik meg a Deathloop

Habár a PlayStation Store már lelőtte a meglepit, az imént a Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy jövő májusban kerül boltokba az időhurokba szorult bérgyilkost főszerepeltető Deathloop.

Megérkezett a Sackboy utolsó előzetese is

Újabb launch trailert kaptunk, ezúttal a LittleBigPlanetből ismerős Sackboyt főszerepeltető platformerhez esett be az utolsó kedvcsináló. A játékot akár kooperatív módban is tolhatjuk majd.

Filmes hírek csütörtök estére

Az elmúlt napokban összegyűlt pár érdekesebb hír a filmek és sorozatok világából, ezeket szedtük most össze nektek egy nagy csokorba. Lesz itt minden: Marvel, Fantastic Beasts, Jurassic World és egy kis Halo is!

Ötmillió példánynál jár a Ghost of Tsushima

Noha azt tudtuk, hogy a Ghost of Tsushima szépen teljesít a kasszáknál, a Sony nem igazán kommunikált semmit a játék eladásairól, amióta az a boltokba került. Egy New York Times-sztori hozta a friss számokat.

Minecraft Dungeons - jön a keresztplatformos játék

Jövő héten érkezik meg az a frissítés a Minecraft Dungeonshöz, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok platformtól függetlenül játszhassanak egymással. Az még nem világos, hogy a next-gen konzolok tulajdonosai is örülhetnek-e.

Az eddigi legjobb Xbox-rajton van túl a Microsoft

Noha a Microsoft továbbra sem közöl konkrét eladási számokat, az Xbox első számú embere, Phil Spencer szerint az Xbox Series X/S az eddigi legjobb rajtot vette a konzoljaik közül.

Megvan az Alba: A Wildlife Adventure megjelenése

A Monument Valley mögött álló ustwo games következő játékában, az Albában egy csodás mediterrán szigetre látogatunk el. Nemcsak, hogy felfedezhetjük a helyi állatokat, de olykor meg is kell őket védenünk.

Plague Inc. - mostantól harcolhatsz a vírus ellen

Noha a 2012-ben megjelent játékban általában az emberiség ellen küzdünk, az új Cure játékmódban megfordul a feladatunk: a vírust kell legyőznünk. A játékmódban sok minden visszaköszön, amit az elmúlt évben a saját bőrünkön tapasztalhattunk.