Hírarchívum - 2020. november

Begurult a Snowrunner második szezonja

A mai nappal élesedik a Saber Interactive szimulátorának, a Snowrunnernek a legújabb szezonja, amely a Season 2: Explore & Expand nevet kapta, és rengeteg újdonsággal bővíti majd az alapjátékot.

Fall Guys - PC-n már 10 millió babfigura rohangál

Nem kell félteni a Mediatonic játékát, hiszen csak a PC-s eladásokat nézve a Fall Guys: Ultimate Knockout nem is olyan rég átlépte a bűvös tízmilliós mérföldkövet, ami ilyen rövid idő alatt azért igencsak szép teljesítmény.

Áprilisban érkezhet a Resident Evil: Village?

A Capcom nemrég beismerte, hogy hackertámadás érte, és bár elmondása szerint a felhasználók érzékeny adatai nem kerültek illetéktelen kezekbe, nagyon úgy tűnik, hogy vállalat értékes információi elkezdtek kiszivárogni a világhálóra.

Sackboy: A Big Adventure - így készült a szinkron

Egy közel ötperces előzetessel jelentkezett a PlayStation-exkluzív Sackboy: A Big Adventure, amelyben ezúttal a kulisszák mögé kísérnek a kamerák, hogy megmutassák, hogyan készültek a játék szinkronfelvételei.

Amerikai toplista: az élen kezdett a FIFA 21

Közzétette a szokásos havi jelentését az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group. Jól ment a játékiparnak az október, és jutott érdekességből is: a FIFA 21 például a sorozat történetében először tudott az élen rajtolni.

Cyberpunk 2077 - a fogsorunk is testre szabható

Azt eddig is gyanítottuk, hogy a Cyberpunk 2077 karakterszerkesztője óriási szabadságot biztosít majd a játékosoknak, a legutóbbi infókkal azonban minden várakozásunkra rá tudott kontrázni a CD Projekt RED.

Az Xbox Series-tulajok jórészt Game Pass-előfizetők

A Microsoft ismételten ujjongott egy kicsit, amiért az Xbox Series-konzolok múltheti rajtja olyan jól sikerült, ezúttal viszont néhány extra érdekességet is megosztottak a nagyérdeművel.

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.

Fall Guys - crossover a goromba libával

A tavalyi év nagy indie sikere, az Untitled Goose Game beköszön a Fall Guys: Ultimate Knockout világába is néhány egyedi jelmezzel. Ezzel egy időben a játék szezonközepi frissítése is megérkezett, amely kicsit felrázza a pályákat.

Új eszköz korlátozhatja, mennyit költünk a FIFA-ban

A FIFA 21-ben mutatkozik be a FIFA Playtime nevezetű eszköz, amely az Electronic Arts szerint arra lesz jó, hogy nyomon kövesse a játékosok tevékenységét, és korlátozza a játékidejüket vagy a játékbéli költésüket.