Hírarchívum - 2020. november

Mától bezárnak a Cinema City-mozik

A koronavírus további terjedésének megelőzése érdekében megszavazott új kormányrendeletre reagálva november 11-től a Cinema City valamennyi hazai mozija határozatlan időre bezár.

A Bridge Constructor a sétáló halottakkal találkozik

Daryl, Michonne és a többiek hamarosan egy teljesen új közegben néznek szembe a zombikkal: hídépítés közepette. A Bridge Constructor: The Walking Dead azon crossoverek sorát bővíti, amire kevesen számítottunk volna.

Dead by Daylight - kettő az egyben gyilkos érkezik

A Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka hamarosan újabb istentelen gyilkossal bővül. Pontosabban rögtön kettővel. Az Ikrek nevezetű mészáros egy kis gnómszerű lénynek ad otthont, ami nagyon hasznos, ha túlélőket kell ölni.

Decemberben berepül a Project Wingman

Ha egy kis árkád égi háborúra vágysz, nem kell már sokáig tűkön ülnöd a pilótaülésedben. Az Ace Combat nyomdokain, a Humble Games gondozásában készülő Project Wingman hamarosan játszható lesz.

Frissítve: Bemutatkozott az új The Dark Pictures

Ahogyan a Man of Medan is tette, a Little Hope is leleplezte a The Dark Pictures horrorantológiájának következő fejezetét. A 2021-ben érkező The Dark Pictures Anthology: House of Ashes a sumer halotti mondavilággal foglalkozik majd.

Íme, az Assassin's Creed: Valhalla utolsó trailere

Említettük már, hogy ma különösen sok launch trailert kaptunk? A játékmegjelenési naptárat látva ez persze egyáltalán nem meglepő, most éppen az Assassin's Creed: Valhallához tudunk egy utolsó kedvcsinálót mutatni.

Itt nézd élőben az Xbox Launch Celebrationt!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén elmaradnak a klasszikus launch partyk, így a Microsoft egy többórás livestreammel ünnepli meg az Xbox Series-konzolok megjelenését. Kövesd élőben nálunk!

Befutott a PS5-ös Remote Play-alkalmazás a PS4-re

A jó hír az, hogy nem muszáj megszabadulnunk a PS4-ünktől az újgenerációs konzol megvásárlása után, azon is játszhatunk ugyanis a PS5-ös játékainkkal a Remote Play közreműködésével.

Fortnite - jöhet az előfizetéses rendszer?

Az Epic Games elkezdte szondázni a játékosokat, arra kíváncsi a csapat, hogy érdekelné-e őket egy előfizetési lehetőség a Fortnite kapcsán. A játék persze maradna ingyenes, a havidíjért cserébe különféle extrákat kapnánk.

Japánban befejezik az eredeti PS4 szervizelését

A PlayStation 5 érkezésével új korszak kezdődik, a Sony japán részlege már bejelentette, hogy az év végével befejezik az eredeti és az azt követő PS4-modell szervizelését. Azt még nem tudni, hogy ezt globálisan mikor lépik majd meg.