Hírarchívum - 2020. november

Evakuálták a Ubisoft Montréal irodáját

Félelmetes szituáció alakult ki a tegnap esti órákban a Ubisoft Montréal főhadiszállásán. Egy fegyveres túszejtés bejelentése miatt vette körbe a rendőrség az irodát, miközben a stúdió dolgozói a tetőn kerestek menedéket.

Cyberpunk 2077 - jövő héten újra Night City Wire

Az eredeti tervek szerint jövő hét csütörtökön már nagyban garázdálkodhatunk volna Night City utcáin, azonban ehelyett most be kell érnünk egy újabb Night City Wire-eseménnyel, amit az ominózus napon fog megtartani a CD Projekt RED.

Spider-Man: Miles Morales - ilyen a fotómód

Az elmúlt konzolgeneráció egyik legfelkapottabb újdonsága lett az évek alatt, hogy egyes címek beépített fotómódot kaptak. Úgy tűnik, ez a trend a jövőben sem változik, hiszen az új Spider-Man-játék sem marad képszerkesztő nélkül.

PS5-re és PC-re is megjelenik a Nioh 2

A Sony és a Team Ninja nemrég közölte a jó hírt, miszerint decemberben élesedik a Nioh 2 harmadik és egyben utolsó DLC-je, valamint egy kicsivel később PC-n és PlayStation 5-ön is tiszteletét teszi majd a soulsbourne játék.

Trailerduó érkezett a Destiny 2: Beyond Lighthoz

Kedden jelent meg a Destiny 2 legfrissebb és eddigi legnagyobb volumenű kiegészítője, a Beyond Light, amelyhez továbbra is teljes fordulatszámon szállingóznak az újabbnál újabb előzetesek.

Overcooked! All You Can Eat - indul a főzés PS5-ön

Az ígéretekhez hűen tegnap a PlayStation 5 megjelenésével együtt befutott az Overcooked! All You Can Eat, amely a főzős játék eddigi legteljesebb kiadása. A premier mellé megkaptuk a játék utolsó kedvcsináló előzetesét is.

Fallout 76 - pontos dátumot kapott a Steel Dawn

Az eddig sem volt titok, hogy egy frissítés formájában még idén decemberben csatlakozik a Brotherhood of Steel frakció a Fallout 76 univerzumához, most viszont arra is fény derült, hogy ez egész pontosan mikor következik majd be.

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.

Tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka

Már megszokhattuk, hogy minden csütörtök délután újabb ingyenes játékokkal kedveskedik az Epic Games Store. Ezúttal csak egymagában a The Textorcist lehet a miénk, jövő héten azonban óriási űrkalandra hív bennünket az Elite: Dangerous.

Ismét perelik az EA-t a sportjátékai miatt

Az Electronic Arts képviselői szinte már visszatérő vendégek a bíróságon az ilyen-olyan lootbox-botrányok miatt, a legújabb vád szerint azonban a stúdió szándékosan nehezíti a sportjátékait, hogy ezzel vásárlásra ösztönözze a játékosokat.