Hírarchívum - 2020. november

Crimson Desert - hamarosan gameplayen is látjuk

A Black Desert előzményeit elmesélő Crimson Desert körül egy ideje csend van, ez azonban hamarosan megváltozik. A Pearl Abyss ambiciózus projektjének első gameplay-felvételéig már nem kell sokat várnunk.

Utolsó előzetesén a Demon's Souls-remake

Ugyan nekünk még várnunk kell rá egy hetet, de Amerikában ma jelenik meg a PlayStation 5 és vele együtt a Demon's Souls remake-je, ehhez pedig a játék megkapta a maga launch trailerét is.

Ismét megmozdul a VR-os Sam & Max

Újfent bepillanthatunk Sam és Max VR-os kalandjába egy Oculus Questen rögzített gameplay keretében. Mi a Freelance Police újoncaként kapcsolódunk be a neves páros világába, és a videó tanúsága szerint bőven akad majd dolgunk.

Launch traileren a The Pathless

Holnap válik elérhetővé az Abzû fejlesztőinek legújabb alkotása, a The Pathless. Ebben a nyílt világú kalandjátékban csakis két dologra számíthatunk: a sólymunkra és az íjunk pontosságára.

Májusban érkezhet a Deathloop

Az augusztusban bejelentett csúsztatás után már tudhattuk, hogy a Deathloop valamikor csak 2021-ben startolhat el, most pedig úgy tűnik, megvan a napra pontos dátum is, amit egyenesen a PlayStation Store szivárogtatott ki.

Phil Spencer már kipróbálta az Elden Ringet

Igen, az Elden Ring létezik, és nem, nem feledkezett meg róla a FromSoftware. Az ambiciózus Dark Souls-örökössel néhányan már futottak is pár kört, köztük az Xbox fejese, Phil Spencer is.

Még háromévnyi támogatást kaphat a PS4

Eljött a generációváltás pillanata, de nem feltétlenül kell egyből megválnunk az öreg konzolunktól. A Sony Interactive Entertainment alelnöke szerint a teljes generációs átállásra csak három év múlva kerül sor.

World of Warcraft - támadnak az élőholtak

Rohamosan közeleg a World of Warcraft: Shadowlands megjelenése, de mielőtt átléphetnénk a túlvilágra, meg kell védenünk Azerothot a Scourge inváziójától. Az expanziót felvezető eseménysorozat ismerős helyekre kalauzol bennünket.

Így kezdődik a Godfall

PC-n már holnap kardot ragadhatnak a Godfall tetőtől talpig páncélozott félistenei, és nincs már messze a PS5-ös verzió sem. Ha egy kis ízelítőre vágytok, csekkoljátok le a látványos akciójáték első jeleneteit!

Blood Bowl 3 - új képek és infók

A Cyanide fejlesztőcsapat részt vett a Games Made in France rendezvénysorozatán, ahol megragadták az alkalmat, hogy néhány új információt és egy csokorra való képet tárjanak elénk a készülő Blood Bowl 3-ről.