Hírarchívum - 2020. november

Spider-Man - mégis továbbvihetjük a mentéseinket

Habár eredetileg úgy volt, hogy még akkor is elölről kell kezdenünk a Spider-Man remasterelt kiadását, amennyiben PS4-en már toltuk a játékot, az Insomniac a minap bejelentette végül, hogy átvihetjük a mentéseinket a PS5-ös verzióba.

Frissítve: A Take-Two megveheti a Codemasterst

Lapértesülések szerint a Take-Two illetékesei ajánlatot tettek a Codemastersnek, a kiadó közel egymilliárd dollárért vásárolná fel a versenyjátékokra szakosodott céget. A Codies igazgatótanácsa az ajánlat elfogadását fogja javasolni a részvényeseknek.

Launch trailer-trió kedd délutánra

Úgy tűnik, a mai nap hivatalosan is a launch trailerek napja, ami nem meglepő, hiszen ennyi nagy megjelenéssel a nyakunkban könnyen feltorlódnak a különböző játékok utolsó kedvcsinálói. Ezekből válogattunk össze még egy párat most.

Megújult külsővel tér vissza Sam és Max

Nagyon úgy néz ki, hogy reneszánszukat élik a Sam & Max-játékok, hiszen a VR-os kitérő után bejelentették, hogy készül a Sam & Max: Save the World Remastered, ami már idén decemberben elérhető lesz PC-n és Nintendo Switchen.

Launch traileren a Devil May Cry 5: Special Edition

Az Xbox Series X és S konzolokkal együtt kerül a digitális boltok polcaira a Devil May Cry 5: Special Edition, aminek most a Capcom kiadta az utolsó előzetesét, hogy könnyebben hangolódhassunk rá a démonirtásra.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

XIII Remake - előzetes a megjelenésre

A mai nap debütál a 2000-es évek egyik legikonikusabb FPS-e, a cel-shaded grafikával felruházott XIII remake-elt verziója, aminek örömére a készítők most kiadták a játék utolsó előzetesét is.

Resident Evil: Village - félperces rettegés

A Sony Interactive Entertainment egy vadonatúj reklámanyagot osztott meg velünk a teniszjátékos Naomi Osakával a főszerepben. A videóban egész pontosan 33 másodperc erejéig a Resident Evil-sorozat legújabb része is előkerült.

Szintet lép a Borderlands 3: jön az Ultimate Edition

Nagy nap a mai a Borderlands-rajongók számára, hiszen nem csak a Season Pass 2 rajtol el, de next-genesedik is a looter-shooter széria legutóbbi epizódja, így az új konzolok tulajdonosai már 4K/60 fps mellett élvezhetik a játékot.

2022-re csúszott a Kerbal Space Program 2

A Take-Two pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy várat még egy darabig magára a Kerbal Space Program második része, a fejlesztők szerint most már csak valamikor 2022-ben számíthatunk a megjelenésre.