Hírarchívum - 2021. február

Márciusban érkezik a Project CARS GO

Már nem kell sokat várni a Project CARS-sorozat mobilos vadhajtására: a Slightly Mad Studios március végére ígéri a premiert, a játékot pedig már elő is lehet rendelni az alkalmazásboltokban.

Disney Plus - közel a 100 millió előfizető

A Disney a múlt hét végén ejtette meg a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését, ebből derült ki, hogy mára közel 100 millió előfizetővel büszkélkedhet a Disney Plus - és ebben még nincsenek benne a WandaVision miatt regisztrálók.

Így fest majd a böngészős xCloud

A The Verge szerezte meg az első screenshotokat a Microsoft xCloud böngészős verziójáról. A jelek szerint a szolgáltatást már nagyban tesztelik ebben a formában is, hamarosan pedig még több ember számára válhat elérhetővé a próbaváltozat.

Tizenkét év után új pályát kap a Halo 3

Sosem késő felfrissíteni a legnagyobb klasszikusokat! Révbe ért a 343 Industries által vezényelt Halo: The Master Chief Collection, de továbbra is számíthatunk friss multiplayeres térképekre és további hasznos újdonságokra.

Új Ratchet & Clank-animációs film érkezett

Bármiféle előzetes bejelentés nélkül, gyakorlatilag a derült égből érkezett a Ratchet & Clank: Life of Pie. Az abszolút hivatalos, licencelt animációs film a játékoktól teljesen független sztorit mesél el.

Világokat pusztít a Valheim egyik bugja

Óriási sikernek örvend az Iron Gate korai hozzáférésben elérhető vikinges túlélőjátéka, de a továbbra is fejlesztés alatt álló játéknak megvannak a maga problémái. Az egyik bug például teljes világokat tehet használhatatlanná.

Brit toplista: Mario és Bowser letarolt mindenkit

Aratnak mostanában a Nintendo Switch játékai az Egyesült Királyságban, így nem meglepetés, hogy a Super Mario 3D World + Bowser's Fury az első helyen kötött ki. Az már jóval érdekesebb, hogy a játék jócskán túlszárnyalta az eredeti premierjét is.

Traileren a Zack Snyder's Justice League

Márciusban újult erővel tér vissza az Igazság Ligája, úgy, ahogy azt Zack Snyder megálmodta. Az alaposan kibővített és újravágott szuperhősmozi friss előzetessel jelentkezett, a rengeteg új jelenet közt pedig még Jared Leto Jokerét is láthatjuk.

Úton a The Great Ace Attorney Chronicles?

A Capcom tavaly év végi nagy szivárgásai nyomán hallhattunk először a The Great Ace Attorney Chronicles létezéséről, most pedig újabb jel utal arra, hogy az eredetileg 3DS-re kiadott játékok más platformokra is ellátogathatnak.

A Fall Guys világában is dúl a szerelem

Akkor sem kell egyedül töltenünk a Valentin-napot, ha még nem találtunk rá az igazira: a Fall Guys pufók babfigurái a szerelmesek ünnepét is szebbé teszik, mégpedig egy élőszereplős videóval és egy vörös pandás kosztümmel.