Hírarchívum - 2022. január

Gran Turismo 7 - körözés a Daytonán

Ha minden jól megy, durván másfél hónap, és lecsaphatunk a Gran Turismo-sorozat következő felvonására. A Sony és a Polyphony Digital most közzétett egy új gameplay videót a játékról, csekkoljátok le mindenképpen!

Ultraszéles traileren a PC-s God of War

Nagy nap ez a mai a számítógépesek körében, hiszen jó pár év várakozás után ma ők is megkapják a 2018-as God of Wart. Lássunk most némi friss kedvcsinálót a témában!

Úgy tűnik, hamarosan visszatér az iOS-es Fortnite

A Fortnite azóta nem érhető el az iOS-en, hogy az Epic összebalhézott az Apple-lel, hamarosan azonban visszatérhet a platformra a játék, méghozzá a GeForce Now közreműködésével. A tesztelés már kezdetét vette.

Érkezett egy új poszter az Uncharted-filmhez

Ahogy közeledik az Uncharted-film premierje, úgy sűrűsödnek a különféle marketinganyagok: most egy új posztert tudunk mutatni nektek, amelyen már az összes főszereplő feltűnik.

Frissítve: Nem árul több PS Now-kártyát a Sony

A Sony állítólag utasította az Egyesült Királyság kiskereskedőit, hogy a jövő héttől vonják ki a forgalomból a boltjaikban kapható PlayStation Now-előfizetőikártyákat. Küszöbön a Game Pass kihívójának bejelentése?

Felsorakoznak az idei DICE Awards jelöltjei

Idén a huszonötödik DICE Awards díjátadóra készülhetünk, a jeles eseményig egy hónapnál egy kicsit több van hátra. Az Academy of Interactive Arts & Sciences nyilvánosságra hozta a díjra esélyesek listáját.

Persona 4 Arena Ultimax - harcra fel!

A Persona 3 és a Persona 4 szereplői ismét felkészülnek a harcra, hiszen a Persona 4 Arena Ultimax idén új platformokra jelenik meg. A legfrissebb előzetes bőven ad ízelítőt a bunyóból.

Mobilos lövöldét is kap az Avatar

Idén remélhetőleg végre napvilágot lát James Cameron Avatarjának folytatása. A mozinézők mellett azonban a játékosok is készülhetnek, hiszen újabb játékadaptációról hullott le a lepel – ezúttal egy mobilos MMO-lövöldéről.

Dying Light 2 - lessünk be a kooperatív módba!

A megjelenés előtti utolsó Dying 2 Know-epizóddal jelentkezett a Techland. A közel húszperces adás változatos témákat ölel fel: hallunk a kooperatív játékmódról és a kedvünkért a különféle platformok teljesítményét is összehasonlítják.

Csúszik egy hónapot a King Arthur: Knight's Tale

A Neocore Games legújabb King Arthur-játéka szépen fejlődik az early accessben, a magyar csapat azonban úgy döntött, a februári megjelenés még túl korai lenne. Egy hónappal arrébb tették tehát a startot.