Hírarchívum - 2022. január

Halo Infinite - olcsóbbá válnak a mikrotranzakciók

A 343 Industries is visszatért a hosszú karácsonyi szünetről, a Halo Infinite idei első frissítésével pedig a játék talán legfájóbb pontját veszik célba: a túlárazott kozmetikai extrákat. Emellett hamarosan elstartol a játék legújabb eseménye is.

The Anacrusis - elstartolt a korai verzió

Szárnyat bontott a The Anacrusis korai változata a Steam Early Access és a Microsoft Game Preview programjában. A sci-fis Left 4 Deadként jellemezhető kooperatív lövöldében egy jókora hordányi idegen lénnyel kell megküzdenünk.

Nagyot futott a Konami NFT-aukciója

A Castlevania harmincötödik születésnapját ünnepelve a Konami áruba bocsátotta az első NFT-kollekcióját. Az aukció nagy sikerrel zárult: a digitális javak mindegyike gazdára talált, méghozzá nem kicsit borsos áron.

Télapuként tér vissza Tim Allen

A Disney megerősítette, hogy berendelték az 1994-ben bemutatott Télapu sorozatváltozatát, amiben ismét Tim Allen alakítja majd Scott Calvint, vagyis a Télaput. A forgatás most márciusban veszi kezdetét.

Öt éven át kapunk tartalmakat a Dying Light 2-höz

A Techland a Twitteren erősítette meg, hogy a Dying Light 2: Stay Human a megjelenése után sem marad magára, a csapat ugyanis garantálja, hogy további öt teljes évig kapunk majd különböző tartalmi kiegészítéseket.

Kampány nélkül jelenik meg a Dune: Spice Wars

Nemrég frissült a tavalyi The Game Awardson bemutatott Dune: Spice Wars Steam-oldala, ahol a játékot fejlesztő Shiro Games rengeteg kérdést tisztázott. Például azt is, hogy a premier napján sok funkció nem lesz azonnal elérhető.

LEGO-szettet kap az Uncharted 4: A Thief's End?

A Brick Fantatics beszámolója szerint a dán LEGO-csoport a Super Mario, a Sonic the Hedgehog és az Overwatch után újabb videojáték alapján készítene saját LEGO-szettet. A bennfentes infók szerint az Uncharted 4 a kiszemelt célpont.

Úgy néz ki, a Steam Deck tartja februári premierjét

A Valve nemrég friss hírekkel jelentkezett az eredetileg tavaly decemberre időzített, majd februárra áttolt Steam Deck közeledő premierje kapcsán. A jelentés szerint minden az ütemterv szerint halad, így már nem kell újabb csúszásra számítani.

Egy rejtélyes akciójátékon dolgozik a Respawn

A Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása mellett egy másik játékon is dolgozik a Respawn Entertainment. A GamesBeat információi szerint nem a Titanfall folytatásáról van szó.

A hónap végétől újra kapható a Final Fantasy XIV

A Square Enix megerősítette, hogy a hónap végétől újra kapható lesz a Final Fantasy XIV, a kiadó továbbá megígérte, hogy alapos bővítésbe kezd az adatközpontjaiban.