Hírarchívum - 2022. január

Elhunyt a Fable művészeti igazgatója

Ötvenhét éves korában elhunyt a Bullfrog és a Lionhead veteránja, Paul McLaughlin, aki többek között a Fable művészeti igazgatója is volt, de dolgozott a Black & White-sorozaton is.

Késik az NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti megjelenése

Minden jel szerint mégsem jelenik meg a hónap végén az idei CES-en bemutatott legújabb NVIDIA GeForce RTX-szörnyeteg, a 3090 Ti, viszont az már körvonalazódik, mennyibe fog kerülni a videokártya.

Teaser traileren a Moon Knight

A tengerentúlon az NFL Wild Card körében láthatják a nézők a Moon Knight első teljes előzetesét, de amíg felkerül a felvétel a YouTube-ra, addig nekünk be kell érnünk a trailert beharangozó teaser trailerrel.

Icarus - megengedőbb lesz a halál

A DayZ alkotójának új túlélőjátékában egy bolygóra utazunk le, hogy különböző küldetéseket teljesítsünk – ha azonban lekéssük a visszautat, elbúcsúzhatunk a karakterünktől és minden teljesítményünktől. Ezen javít következőnek az Icarus.

VR-játékot készít a Ubisoft a Notre-Dame tűzoltóiról

Jean-Jacques Annaud rendezővel és a Pathé produkciós céggel együttműködve VR-játékot készít a Ubisoft. A Notre-Dame on Fire-ben egy párizsi tűzoltót alakítunk, a célunk pedig a lángokban álló székesegyház megmentése.

Így fog kinézni Batgirl az új filmjében

Az HBO Maxre készülő Batgirl-filmről eddig sok hivatalos anyagot nem kaptunk még, de azt legalább végre láthatjuk, hogyan mutat majd a főszereplőt alakító Leslie Grace a szuperhősjelmezben.

Mozgásban a My Hero Academia: Ultra Rumble

A My Hero Academia: Ultra Rumble lehetőséget nyújt, hogy csapatalapú battle royale-ban tegyük próbára magunkat a népszerű franchise valamelyik hőseként. Néhány új videónak hála mozgás közben is láthatjuk az anyagot.

Tovább csúszhat a Hogwarts Legacy

Úgy tűnik, nincs minden rendben a Hogwarts Legacy háza táján. Az eredetileg 2021-re beharangozott játékot korábban az idei évre halasztották, de az a szóbeszéd járja, hogy valószínűleg ennél is tovább kell majd várnunk rá.

Mégis beszáll a Sega az NFT-bizniszbe

A Sega már egy ideje kerülgeti az NFT-k forró kásáját, de úgy tűnik, hogy a kétes visszajelzések ellenére hamarosan mégis belemártja a mancsát. A vállalat levédette a Sega NFT védjegyet.

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.