Hírarchívum - 2022. szeptember

Ismét mozgásban a Wo Long: Fallen Dynasty

A Nioh alkotóinak következő soulslike-játéka Kínába, a hadakozó fejedelemségek korába repíti el a játékosokat. A Team Ninja csapata most még több részletet elárult az alkotásról.

Overwatch 2 - így működik a csatabérlet

Az Overwatch eddig ismert lootboxos rendszerét az új epizódban felváltja a szezonális battle pass, melynek ingyenes szintjei mögé rejtik az új hősöket is. A Blizzard többet is elárult a részletekről.

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai

Elszaladt egy újabb hét, így az Epic Games Store is lefrissítette az aktuálisan kínált ajándékait. Ezúttal két nagyszerű indie gyöngyszemet vihetünk haza.

Törölhették a Rogue Squadron-filmet

Jövő karácsonyra vártuk Patty Jenkins vadászpilótás Star Wars-filmjét, a Disney azonban törölte a Rogue Squadront a naptárából. Jobb esetben csúszik, rosszabb esetben végleg jegelve lett a projekt.

Hatalmas bejelentéseket hozott a Call of Duty Next

Tegnap este lepörgött a Call of Duty Next adása, melyben a friss látnivalók mellett rengeteg izgalmas részletet tudhattunk meg a Modern Warfare II-ről, a Warzone 2.0-ról és a Warzone Mobile-ról.

Hivatalosan is bemutatkozott az Overwatch 2 új hőse, Kiriko

A Blizzard végre hivatalosan is leleplezte az Overwatch 2 legújabb hősét, Kirikót egy rövidebb kedvcsináló videóban.

Újabb videón a Street Fighter 6

A Capcom tovább szállítja az érdekes információkat a készülő játékairól, ezúttal a Street Fighter 6 került terítékre.

Újabb előzetesen a Resident Evil: Village - Winters' Expansion

A Capcom az idei TGS-en további gameplay felvételeket mutatott a Resident Evil: Village készülő DLC-jéről, a Winters' Expansionről.

Megvan a PC-s Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátuma és gépigénye

Azt már eddig is tudhattuk, hogy az Uncharted 4-et és az Uncharted: The Lost Legacyt magában foglaló Legacy of Thieves Collection PC-re is ellátogat majd, most viszont a hivatalos megjelenési dátumára is fény derült.

PS4-re is megjelenik a Resident Evil 4-remake, viszont Xbox One-ra nem

Eredetileg ugyan a Capcom azt nyilatkozta, hogy a jövőre megjelenő Resident Evil 4-remake kizárólag újgenerációs konzolokra és PC-re fog érkezni, a mai nap bejelentette, hogy PS4-en is tiszteletét teszi majd a játék.