Hírarchívum - 2022. szeptember

Phantom Fury - bemutatkozott az Ion Fury folytatása

A retro FPS-ek szerelmeseinek kötelező darab volt az Ion Fury, és úgy néz ki, a folytatást sem érdemes kihagyni. Bemutatkozott a Phantom Fury!

Stamps Back - decemberben premierezik a Vakondok ötödik epizódja

Nyugatról becsempészett Commodore 64, őrülten pörgő lemezmagazinok, ezrével másolt játékok és a legendás Csoki klub. A magyar underground játékforradalmat mutatja be a Vakondok ötödik dokufilmje.

PlayStationre is eltalál a Hollow Knight: Silksong

Egy apró, de igen fontos bejelentést tett a Team Cherry csapata. Megtudhattuk, hogy a Hollow Knight régóta várt folytatása, a Silksong a Sony konzoljain is megjelenik majd.

Már tölthető a Wo Long: Fallen Dynasty demója

Nem is kellett sokat várnunk rá, a Koei Tecmo és a Team Ninja máris elérhetővé tette a Wo Long: Fallen Dynasty demóját. A próbaverziót csak az újgenerációs konzolok tulajdonosai játszhatják.

Nem futtatja a PS VR játékait a PS VR2

Bevalljuk, erre a hidegzuhanyra nem számítottunk. A Sony csendesen bejelentette, hogy a PlayStation VR2 nem lesz visszafelé kompatibilis, vagyis az eredeti PS VR játékait nem játszhatjuk majd vele.

Leleplezték a Street Fighter 6 mind a 18 harcosát

Egy látványos videón leplezte le a Capcom a Street Fighter 6 megjelenéskor elérhető karakterfelhozatalát.

Újra bemutatták a Painkiller alkotóinak ígéretes horrorát, az Unholyt

Ismét hallatott magáról az ígéretesnek tűnő pszichológiai horror, az Unholy, amely ráadásul már jövőre megjelenik.

Kiadós gameplay felvételen a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

A Famitsu jóvoltából egy hosszabb gameplay felvételt kaptunk az eredetileg PSP-re megjelent Crisis Core: Final Fantasy VII remake-jéről.

A Blizzard már a World of Warcraft: Cataclysm Classicról kérdezi a játékosokat

Még meg sem jelent a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic, a Blizzard már arról kérdezi a játékosokat, mit szólnának a Cataclysm Classichoz.

Friss képeken a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0

A tegnap esti Call of Duty Next adással párhuzamosan rengeteg friss screenshot is érkezett. Lássuk, hogyan festenek majd a Warzone 2.0 és a Modern Warfare II multiplayer helyszínei!