Hírarchívum - 2006. március

Az utolsó Countdown vidi + Construction Set

És igen! A kapuk egy nap múlva kinyílnak, addig is itt van a végső video, amiben az alvilágba nyerhetünk egy bepillantást, sőt letölhetjük a fejlesztői környezetet!

Részletek az új Empire at War-javításról

A Petroglyph Games kiadta azon fontos információkat, melyekből megtudhatjuk, mi jóra számíthatunk, ha magunkévá tesszük a közelgő, 1.03-as peccset.

Alkalmazott-toborzás a BioWare/Pandemic-nél

A korábban egyesült BioWare illetve Pandemic Studios most nagyszabású toborzást indított - körülbelül száz munkatársat keresnek közös csapatukhoz.

Kiszivárgott a Keresztapa!

Holott hőn szeretett Keresztapánk családjához, csak holnaptól csatlakozhatnánk hivatalosan, azonban ezt a szemfülesek már a hétvégén megtehették...

Vital Sign - ingyenes MMOFPS

Ingyenesen letölthetővé vált a koreai EGN Interactive amúgy már 1 éve kapható, online mókára kihegyezett multiplayer FPS-e, a Vital Sign.

Nintendo Revolution vs. Star Wars

Vajon mi történik, ha a Nintendo Revolution és a Star Wars találkozik egy kellő képpen kipihent, sok kreativitással és rengeteg idővel rendelkező grafikussal?

Megkapták a csillagot a Walk of Game nyertesei

John Carmack, Sid Meier és Lara Croft megkapták a nevük halhatatlanságát biztosító 24x24 inches csillagot A san francisco-i Metreon-ban.

Újabb X360 hack videó

Két nappal ezelőtt Zoenn számolt be nektek a nagy hírről, miszerint a TheSpecialist hackercsapat feltörte az Xbox 360 firmwarejét. Erről érkezett ma egy újabb videó.

Kirúgták a PSP-ző buszvezetőt

Az angliai Lancashire városában kirúgták a helyi buszjárat egyik sofőrjét, mivel feljelentés érkezett ellene, hogy vezetés közben folyamatosan játszik.

Az Obvilion hatásai például az NVIDIA-ra

Milyen hatással van az emberekre egy játék? - tesszük fel a kérdést, melyre Zoenn azonnal csípőből válaszolná, hogy el nem hinnéd...