Hírarchívum - 2006. március

Még két nap! - Oblivion Countdown movie #6

Akkor most kösse fel mindenki az alsóneműt, mert az új vidi üt eddig a legjobban, mivel város szélén, barlangban, parton folyik a látványos harc.

nVidia ForceWare 84.21

Megérkezett a legújabb vezérlő kedvenc - kinek mi, ugyebár - videókártyánkhoz, ami szívének ezúttal egy nVidia chipnek kell lennie.

Auto Assault: letölthető béta kliensek

Az NCsoft Europe a mai napon elérhetővé tette a posztapokaliptikus világban játszódó MMO játékának, az Auto Assault-nak béta klienseit.

Tizenhét új Jagged Alliance 3D kép

Az RPG-elemekkel megtűzdelt taktikai stratégia-sorozat, a Jagged Alliance új résszel bővül - 17 friss képet tekinthettek meg a kicsikéről galériánkban.

A madárinfluenza újabb áldozata

A globális pánikot okozó H5N1 vírustörzs a jelek szerint már a videójátékokra is veszélyes lehet. Fényképes tényfeltáró (ál)riportunk következik.

Bemutatkozik a Terra Formations

Az ír Star Cave Studios ma jelentette be legújabb FPSRTSRPG-jét, a Terra Formations-t. A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is készül.

Hivatalos Halo-képregény!

A Bungie.net bejelentette egy hivatalos Halo-képregény készültét, mely a tervek szerint idén júliusban jelenhet majd meg.

Command & Conquer: The First Decade javítás

A C&C-sorozat tizedik születésnapja alkalmából megjelent The First Decade csomag ma egy kicsiny javítással gazdagodott.

Tíz új Medieval 2 screenshot!

Számszerint tíz új képlopat érkezett a Medieval 2: Total War című játékról. A Total War-széria rajongóinak mindenképpen ajánlott megtekinteni őket!

Tortuga: Two Treasures webszájt

A mai napon elindult a Tortuga: Two Treasures hivatalos weboldala - a honlap angol és német nyelven érhető el.