Hírarchívum - 2006. március

Boltokban a Crime Stories

Az Adventure Company bejelentette, hogy Alfredo Castelli népszerű képregényén alapuló kalandjátéka a boltok polcaira került.

Új játékon dolgozik a Turtle Rock

A Turtle Rock Studios bejelentette, hogy újabb játékon dolgozik a Counter-Strike: Source és Condition Zero illetőleg a CS Xbox-os verziója után.

Újabb hat Rush for Berlin kép!

Minő véletlen, hogy az RfB-előzetesben a játékról alkotott meglehetősen pozitív véleményünket most újabb hat darab screenshot-tal tudjuk alátámasztani.

Undercover

Az Anaconda és a Sproing ma mutatta be új közös projectjét, az Undercovert, mely egy második világháborús, beépülős-nyomozós kalandjáték lesz.

Commandos GK Ingame Movie

Egy cseppet megkésve, de elkészült egyik új cikkünkhöz, a Commandos: Strike Force-hoz a saját gyártású ingame videónk. A letöltése erősen ajánlott!

KONZOLOS ÍRÓ KERESTETIK!

A mai nappal felvételt hírdetünk konzol újságírói munkakörbe! Amennyiben a feltételeknek megfelelsz, várjuk jelentkezésedet!

Én pici állatfarmom

Kutya, macska, ló, teknős, nyúl és törpepapagáj. Ezen állatokat fogadhatjuk örökbe ha megvásároljuk a Mindscape új játékát, a My Pet Hotel-t.

Kiegészül a Civilization 4

Warlords alcímmel már készül a Civilization IV első kiegészítőlemeze. Az addon 6 vadi új helyszínt nyit meg a hódításra elszánt felhasználók előtt.

Black & White 2 demó

A Lionhead kissé megkésve, de legalább nem megtörve ma kiadta a Black & White 2 demóját. A program a Land 3 küldetésbe enged egy felejthetetlen betekintést.

Shadowbane - MMORPG ingyen

Az UbiSoft tegnap ingyenessé tette a Shadowbane című fantasy MMORPG játékát, mely ezentúl bárki számára totál díjmentesen használható.