Hírarchívum - 2006. március

Black & White 2: Battle of The Gods bejelentés!

A pár héttel ezelőtt pletykák igazzá váltak, a Lionhead ma bejelentette, hogy készül a Black & White 2-höz a kiegészítő.

Rekord a Gamekapcson!

Lelkünket melegség önti el, de szívünk mégis őrülten kalapál a tegnapi látogatottsági adatokat átnézve. Március 15-én több mint 9000-en voltatok ránk kiváncsiak!

A paci titka - avagy az újabb Oblivion movie

Minden napra egy Oblivion filmecske, most már ez a megjelenésig így is marad. Jelen darabból végre kiderül, hogy a hátasjószágok nem csak dísznek vannak.

Dungeon Siege történések

A 2K Games jelentése szerint átvették a Gas Powered Games által készített Dungeon Siege című játékok kiadási jogait a Microsoft-tól.

Shadowgrounds pálya szerkesztő

A Frozenbyte jóvoltából pálya szerkesztő csomag készül a Shadowgrounds című játékukhoz, melynek megjelenés áprilisban esedékes.

Folytatódik a PSP-hadjárat!

A Sony Computer Entertainment Inc. bejelentette, hogy a PSP hamarosan újabb kiegészítőkkel, fícsörökkel és szolgáltatásokkal bővül.

Untold Legends: Dark Kingdom bejelentve!

Az Untold Legends széria is Nextgen vizekre evez, mivel Dark Kingdom alcímmel jelentették be az új, PS3-ra készülő epizódot, amelyhez néhány képlopatot is mellékeltek.

TV sorozat a GTA-ból!

A Variety magazin értesülései szerint az éppen átalakuló amerikai Spike TV kábelcsatorna filmsorozatot forgat a Grand Theft Auto-ból!

PS3 konferencia eredmények

Röviden összefoglaljuk azt a néhány infómorzsát, mely kiderült a most megrendezett Sony konferencián.

Keresztfater aranyon!

Corleone atyánk, melynek fizimiskája - ki tudja milyen okból - erősen Myko bácsi avatarjára hajaz a mai napon aranyba ment át.