Hírarchívum - 2007. október

Megérkezett a Call of Duty 4 demo

Ahogy már az várható volt, az este folyamán a kezeink közé kaparinthatjuk az Infinity Ward új háborús sikervárományosának demováltozatát.

The Witcher - bemutatkozik a gyűjtői kiadás

Október 26-án kerül boltokba a magyar nyelven is elérhető The Witcher - mint most kiderült, nem csak a standard változat lesz kapható, készül egy gyűjtői kiadás is!

Információk az Unreal Tournament 3 demóról

Két héten belül megjelenik az Unreal Tournament III demója, végre-valahára pedig már azt is tudjuk, hogy mivel szembesül az, aki lerángatja majd a kipróbálható változatot.

Ismét új alaplap kerül az Xbox 360-ba?

Alig jelentek meg a Falconnal szerelt Xbox 360 konzolok, a Microsoft a pletykák szerint újfent azon gondolkodik, miként tudna faragni a gép árából.

A tíz legkeresettebb PC-s játék listája Amerikából

A Company of Heroes kiegészítése, a The Sims legújabb része és a World in Conflict állhatott a legnépszerűbb PC-s játékok amerikai dobogójára.

HWSW: Jön a névjegykártya-méretű UMPC

2009-ben kerülhet először kereskedelmi forgalomba az MTube, az átlagos hordozható médialejátszó méreteivel megáldott UMPC - számolt be róla a HWSW.

Jól teljesít az Orange Box

Megérkeztek az első, egyértelműen pozitív értékelések a Half-Life 2: Episode One, Episode Two, Team Fortress 2 és Portal játékokat tartalmazó Orange Box-ról.

Az Ubisoft letett az Eidos/SCi felvásárlásáról

A többek közt a Tomb Raider és a Hitman sorozatokat jegyző Eidos/SCi páros híre folyamatosan hangos az esetleges felvásárlásoktól. Ezúttal az Ubisoft lépett vissza.

Call of Duty 4 rendszerkövetelmények

Az Activision nyilvánosságra hozta a Call of Duty 4: Modern Warfare végleges gépigényét, mellé pedig pár screenshotot is mellékelt a ma megjelenő demóból.

HWSW: Noteszgépbe költözik az Ageia PhysX

A Dell XPS noteszgépcsaládjának múlt hónap végén bejelentett új tagja, a PhysX társprocesszorral ellátott M1730 már hazánkban is kapható - írja a HWSW.