Hírarchívum - 2007. október

Painkiller: Overdose videó érkezett

Nem is igazán folytatás, hanem sokkal inkább expanzió lehetne az Overdose, hiszen lesznek itt új fegyverek, új szörnyek, démonok és persze az eddigieknél is több aprítás.

18 perces Project Origin videó érkezett

Úgy tűnik, a Monolith elég jól boldogul a F.E.A.R. lincenszelt neve nélkül is - ezt be is bizonyítják most nekünk 18 perc alatt. F.E.A.R. 2 reszkess, itt a Project Origin!

Jön az olcsóbb PlayStation 3

A Sony bejelentette, hogy október közepén piacra dobják az olcsóbb Playstation 3-at, mely így lehetőleg kelendőbb lesz a régi csomagokhoz képest.

A függetlenedés útjára lép a Bungie Studios

A Microsoft bejelentette, hogy a Bungie Studios a függetlenedés útjára lép, a Microsoft azonban továbbra is megtartja érdekeltségeit a csapatban.

Mass Effect - lesz gyűjtői változat is

A Microsoft rövid sajtóközlemény keretében jelentette be, hogy a várva-várt Mass Effect-nek lesz egy gyűjtőknek szánt, limitált kiszerelése is sok-sok extrával.

Vezeti a japán toplistákat a Halo harmadik része

Ilyen talán még soha nem történt, hogy egy nyugaton fejlesztett játék vezesse a japán toplistákat - a Bungie-nak a Halo 3-mal mindezt sikerült elérnie!

Száz gyönyörű Ace Combat 6 fénykép

A Namco száz fantasztikus screenshottal ajándékozott meg minket a Ace Combat 6: Fires of Liberation játékából. A cím a szimulátorvilág idei nagy robbanása lesz.

HWSW: Közel 80 centis monitor a Gateway-től

A Gateway bemutatta új, 30 hüvelykes, 2560x1600 képpont megjelenítésére alkalmas megjelenítőjét - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

Simpsonékat támadja a Rockstar Games

Az EA több nagysikerű játékot is kiparodizál a The Simpsons Game-ben, azonban a Rockstar szerint a Grand Theft Scratchy közel sem olyan vicces, mint az gondolják.

Ilyen lesz a PC-s Gears of War

Az Xbox 360 nagy sztárjára, a Gears of War-ra a PC-seknek sem kell már sokat várniuk, ugyanis számítógépre idén november 6-án jön a nagysikerű játék átirata.