Hírarchívum - 2007. október

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

NFS: ProStreet demo még októberben!

Újabb fejlemények érkeztek a legújabb Need for Speed darabról, a ProStreet-ről - ezúttal a kipróbálható verzióról bukkantak elő hírmorzsák.

Wii-exkluzív lesz a Monster Hunter harmadik része

A Capcom a mai nap során bejelentette a Monster Hunter várva-várt harmadik részét - nagy meglepetésünkre azonban nem PS3-ra, hanem Wii-re!

Leállították a Gods & Heroes fejlesztését

Megannyi csúsztatás és küszködés után, a Perpetual Team leállította legújabb MMORPG-jének, a Gods & Heroes: Rome Rising munkálatait. Kár érte!

Prequel lesz az új Prince of Persia?

Újabb pletykák kaptak szárnyra az új Prince of Persiával kapcsolatban! Az információk mellett megjelenési dátumot és friss képeket is kaptunk - olvassátok!

PS3-ra nem lesz Unreal Tournament 3 demó

Tegnap arra fény derült már, hogy a PC-s játékosok két héten belül kapnak majd játszható verziót az Unreal Tournament 3-ból - de mi a helyzet a PS3-tulajokkal?

Világszerte vezeti a toplistákat a World in Conflict

A Sierra és a Massive Entertainment örömmel jelentette be, hogy új stratégiájuk, a World in Conflict világszerte vezeti a PC-s játékeladási toplistákat.

Kiszivárgott Battlefield 3 információk?

A mai nap egy érdekes hírre bukkantunk az interneten: a hír szerint egy halomnyi információ szivárgott ki a Battlefield sorozat következő részéről!

Frissített Crysis rendszerkövetelmények

Bár már láthattunk egy rendszerkövetelményt a Crytek által fejlesztett Crysis című FPS-ről, most ismét egy elfogathatóbb lista érkezett a játékról.

Nem lesz Assassins Creed demó

Bár sokan számítottak rá, Jade Raymond, az Assassin's Creed producere kijelentette, hogy nem lesz új játékuknak kipróbálható változata.