Hírarchívum - 2007. október

Elemzők szerint a karácsony a Wii-ről fog szólni

A Screen Digest elemzőcég szerint a karácsonyi szezon győztese ezúttal egyértelműen a Nintendo Wii lesz - a csapat más érdekességekről is beszámolt.

Soldier of Fortune: Pay Back - az első látnivalók

Befutottak a nyáron bejelentett Soldier of Fortune: Pay Back-ről készült első screenshotok egy rövid ingame jeleneteket bőséggel tartalmazó videó társaságában.

Itt a legújabb F.E.A.R. demo változata

Úgy látszik ez a mai nap a félelem játékától hangos, hiszen újra F.E.A.R. demoval szolgálhatok - ezúttal a Perseus Mandate kipróbálható változata csöppent oldalunkra!

Jön az UT3 kipróbálható változata!

Jó hírrel szolgálhatok az UT rajongók számára. Hamarosan elérhető lesz az Unreal Tournament 3 kipróbálható verziójának béta változata.

Ilyen lesz a fehér színű Playstation 3

Ezentúl már nem tudjuk fekete doboznak és fehér toronynak becézni a két nagy nextgen konzolt, ugyanis az Elite-hez hasonlóan a PS3 is felvette ellentétes színét.

X360 mintára alakul a Games for Windows LIVE

A Microsoft bejelentette, hogy a Games for Windows LIVE legújabb, 1.2-es verziója több, az Xbox 360-nál már megismert ficsőrt is bevezet a PC-sek körébe.

Crysis - miért lesz jobb Windows Vistán?

A Crysis-ből kaptunk egy újabb rövidke videót, melyben a fejlesztő hölgyek és urak prezentálják a játék Windows Vista alatti grafikus képességeit.

Call of Duty 4 - képek és videó interjú

Egy több mint négy perces videó interjú, valamint hat gyönyörű screenshot érkezett a Call of Duty 4: Modern Warfare című, sokak által várt játékból.

FEAR Files: Extraction Point és PGR4 demók

Az Xbox 360 konzolok tulajdonosai ma a F.E.A.R. Files: Extraction Point, és a Project Gotham Racing 4 demójával gazdagodhatnak, amennyiben ellátogatnak a LIVE-ra.

HWSW: Új életre kél a Windows XP az SP3-mal

Szélesebb körben is elérhetővé tette a Windows XP harmadik szervizcsomagjának bétáját a Microsoft - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.