Hírarchívum - 2007. október

Három PS3 pótolhatja az emberi agyat

Három Irvine Egyetemi diák nyerte idén az IBM's Cell Broadband Engine Professor University Challenge versenyt, elméletük szerint három PS3 pótolhatja az emberi agyat.

Japánban erősen kezdett az Xbox 360 Elite

Japánban a Microsoft csak most kezdte el árulni az Xbox 360 Elite csomagokat. A fekete torony jól kezdett, a legtöbb helyről a premier napján elkapkodták mindet.

Elkészült a Supreme Commander kiegészítése

Aranylemezre került a Gas Powered Games játékának, a Supreme Commander-nek, az első kiegészítése, mely a Forged Alliance nevet viseli.

Folytatódik a Resistance: Fall of Man?

Az Insomniac Games állítólag már készíti a PS3 premier sikerjátékának, a Resistance: Fall of Man-nek a folytatását. A pletykával konkrét infók is érkeztek.

HWSW: Megújult a HWSW Bolhapiac

Megújult a HWSW fórumának egyik legnépszerűbb szekciója, a Bolhapiac. Az adok-veszek oldal megújult külsővel és gyorsabb, egyszerűbb felülettel éledt újjá.

WWE SmackDown! Vs. RAW 2008 demó

Az Xbox LIVE-ról már tölthető a WWE SmackDown! Vs. RAW 2008 demója. A kipróbálható verzióba három aréna, és két játékmód került bele.

Az EA ismét bevásárolt

Az EA ismét bevásárolt fejlesztő studiók terén. A két "áldozat" most a híres Bioware és a méltán ugyanilyen népszerű Panademic Studio volt. Reméljük javunkra.

Elérhető a Timeshift PC-s kipróbálható változata

Befutott a Saber Interactive legújabb FPS-ének a számítógépre írt demója is, mely méretét tekintve duplájára hízott a már elérhető X360-as változathoz képest.

Tölthető az UT3 béta demo változata!

A Midway és az Epic Games a mai nap folyamán előrukkolt legújabb játékuk, az Unreal Tournament 3 kipróbálható verziójának béta változatával.

Virtua Figther 5 demó az Xbox Live-on

Megérkezett a Virtua Fighter 5 Xbox 360-as demója - a 674MB-os demonstráció az Xbox Live Marketplace-en keresztül érhető el a megszokott módon.