Hírarchívum - 2007. október

HWSW: Demózta 4 magos mobil CPU-ját az Intel

A következő év harmadik negyedében kerül piacra az Intel négymagos mobil processzora - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Nyerj eredeti Call of Duty 4 játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Call of Duty 4: Modern Warfare PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Kingdom Under Fire csak februárban

A Kingdom Under Fire széria új része, a Circle of Doom jövőre halasztódott. Sajnos, így leghamarabb csak februárban kaparinthatjuk kezeink közé.

Bionic Commando bejelentés

A Capcom kiadásában fejleszti a retro játék új generációs változatát a méltán híres GRIN fejlesztő studió, akiknek a Ghost Recon sorozatot is köszönhetjük.

Lezárult az Enemy Territory nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Enemy Territory: Quake Wars PC-s játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Vadonat új Army of Two trailer érkezett

Új videó érkezett a hamarosan megjelenő, kooperatív módra kihegyezett játékról, az Army of Two-ról - ez a trailer talán az eddigi leghangulatosabb, érdemes megnézni!

Bejelentésekre készül szerdán a Capcom

Bejelentésekre készül a szerdai nap folyamán a Capcom: sokak szerint a Lost Planet és az Okami folytatásainak bemutatására van esély.

2008-ban érkezik a Perfect Dark Zero 2?

Egyelőre továbbra is pletyka formájában, de új hírek érkeztek a Perfect Dark Zero folytatásáról, mely a jövő év folyamán jelenne meg a hírek szerint kizárólag X360-ra.

Brutal Legend - a Grim Fandango készítőjétől

Brutal Legend címmel új játékon dolgozik a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, és a Grim Fandango atyja, Tim Schafer.

Saints Row 2 - újabb látnivalók

Korábban már bemutattunk pár rossz minőségű screenshotot a Saints Row 2-ből. A galériánk ma újabb scannekkel gazdagodott, érdemes ezeket is meglesni!