Hírarchívum - 2007. december

Warhammer Online - félmillióan tesztelik a bétát

Nagyban zajlik az évek óta késő Warhammer Online bétatesztje, melyen keresztül az Electronic Arts állítása szerint 500 ezren próbálgatják játékot.

Dark Messiah of Migh & Magic: Elements trailer

Közel másfél percig élvezhetjük az Xbox 360-ra készülő és február 5-én megjelenő Dark Messiah of Might & Magic: Elements-et az új traileren keresztül.

HWSW: Karácsonyi plázatúra - mit, hol, mennyiért?

Nagytestvérünk, a HWSW a karácsonyra való tekintettel bejárta Budapest bevásárlóközpontjait, az elektronikai boltok legjobb árai után kutatva.

Az ünnepek legkeresettebb játéka: Call of Duty 4

Újabb NDP statisztika következik, ezúttal a novemberi játékeladások vannak soron. A vásárlási láz győztese a Call of Duty 4: Modern Warfare lett.

PlayStation Store feltöltőkártyák Amerikában

Japánban már régóta kaphatók, de még az ünnepek előtt Amerikában is tiszteletüket teszik a mobilokhoz kapható feltöltőkártyákhoz hasonlító pre-paid kártyák.

Brothers in Arms: Hells Highway látnivalók

Új képek érkeztek a Brothers in Arms: Hells Highway-ról. Az öt új screenshot igencsak jól néz ki, ígéretes anyagnak tűnik a harmadik rész!

Novemberi konzol eladások - győzött a Nintendo

Az NDP közzétette az év legmozgalmasabb hónapjának játék és konzol eladási statisztikáit. A novemberi nagy vásárlási őrületben a Nintendo győzedelmeskedett.

Teszt fázisban a Guitar Hero IV?

A G4 gamer televízió The Feed internetes mellékletének munkatársai úgy értesültek, hogy az Activision Blizzard már elindította a Guitar Hero IV tesztelését.

Burnout Paradise demó - PS3 vs. Xbox 360

Épp hogy megérkezett a Burnout: Paradise demó minkét nextgen platformra, jöhet is az összehasonlítás. Hogy melyik tetszik jobban, azt döntsétek el ti!

Nyerj Xbox 360 Premium konzolt!

December 11-én, kedden induló nyereményjátékunkban az Überkonzol jóvoltából egy Xbox 360 Premium játékkonzolt nyerhetsz két eredeti játékkal.