Hírarchívum - 2007. február

A Halo 3 béta idején várható a Killzone 2 demója?

Újabb pletykák röppentek fel a méltán népszerű Killzone második részével kapcsolatban: egyesek tudni vélik, hogy tavasszal érkezik az FPS többjátékos demója.

Megérkezett a Supreme Commander demója!

Megérkezett a várva-várt Supreme Commander kipróbálható változata - a kemény 1,1 gigabájtot nyomó fájl letöltéséért erre parancsoljatok!

A Wii januárban is lenyomta a PS3-at

Már decemberben is hatalmas fölénnyel győzött a Nintendo Wii a PlayStation 3-mal szemben Japánban: érdekesség, hogy a helyzet semmit nem változott szinte!

Nem lesz World of Warcraft konzolokra

Kétségtelenül üzleti szempontból előnyös lenne a Blizzard számára, ha PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elkészítené a jelenlegi MMO-királyt, a World of Warcraft-ot.

Révbe értek a The Show munkálatai

A Sixteen Tons Entertainment bejelentette, hogy új stratégiájuk, a The Show munkálatai befejeződtek, s a minap leadták a sorozatgyártásra alkalmas verziót a játékból.

Mortal Kombat 8 - Jövő novemberben megjelenik?

A Mortal Kombat: Armageddon boltokba kerülésével egy szakasz zárult le a sorozat történelmében: bizony, a Mortal Kombatot is elérte a következő generáció.

Jön a Chronicles of Riddick Xbox 360-ra?

Az Xbox egyik legszínvonalasabb játéka volt anno a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, csodálkoztunk hát miért nem játszható a cucc X360-on is.

Folytatódik a Red Faction?

A THQ nemrégiben megjelent negyedéves üzleti jelentése kapcsán Brian Farell, a cég egyik fejese nyilatkozott a kiadó jövőbeli terveiről.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a legfrissebb megjelenési lista! A héten kerül boltokba többek között a The Sims: Life Stories, az UFO: Afterlight, a War Rock és a SnoCross 2.

Kerestetik az év garázsprojektje!

Az ArtOfGaming játékfejlesztési portál keresi az év garázsprojektjét egy verseny keretében, melyen bárki részt vehet, aki érez magában egy kis kreatívitást.