Hírarchívum - 2007. február

Március 2-án érkezik a Sonic legújabb része

A Sega bejelentette, hogy a korábban Sonic Wild Fire néven ismert Wii-exkluzív Sonic and the Secret Rings március másodikán kerül a boltok polcaira.

Fight Night Round várható Nintendo Wii-re?

Sok esély van arra, hogy az Electronic Arts népszerű Fight Night Round-sorozata Nintendo Wii-n is bemutatkozik a közeljövőben.

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

A Bethesda Wii-re is portolná az Obliviont

Eleinte a The Elder Scrolls IV: Oblivion PC-re és X360-ra jelent meg, majd hamarosan megesett a PS3-as és PSP-s verziók bejelentése is. A Bethesda Wii-re is portolná a címet.

Tölthető a PSP-s Toca Race Driver 3 demója

Megérkezett a korábbi Toca Race Driver-játékokra építő, de mégis kizárólag PSP-re tervezett Toca Race Driver 3 Challenge kipróbálható változata.

Transformers: The Game - az első információk

Az IGN közölte az első hivatalos információkat a nyáron mozikba kerülő Transformers-film játékadaptációjáról, mely szintén július 4-e körül jelenik majd meg.

A hétvége folyamán ingyenes a The Ship

Másodjára válik ingyenessé egy hétvége erejéig a Valve által forgalmazott The Ship, mely remek alapötlete ellenére nem túlzottan népszerű a játékosok körében.

Megérkezett a Runaway 2 angol demója

Megérkezett a Runaway: The Dream of the Turtle angol demója, melyben a teljes kalandjáték negyedik fejezetét játszhatja végig a letöltő.

Animációs filmek készítésébe fog a Ubisoft

Bár a Ubisoft a legutóbbi negyedévet mérsékelt bevételekkel zárta, a francia kiadó az elkövetkezendőkben mégis úszhat majd a pénzben...

Már most támadják a Manhunt 2-t

Bár a Rockstar csak a nyár folyamán tervezi kiadni botrányairól elhíresült Manhunt második részét, ám két szülő már most a betiltás mellett érvel.