Hírarchívum - 2007. február

Elkeresztelték a Naughty Dog Jungle-jét

Talán még emlékeztek a 2006-os E3-on bejelentett, Jungle munkacímet viselő Naughty Dog projektre. Nos, a játék a mai napon végre megkapta új és végleges nevét.

Def Jam: Icon demó az Xbox Live-on

Az Xbox Live rendszerről már tölthető a Def Jam sorozat legújabb, nextgen darabjának demója. A bunyós akciójáték teljes verziója március 16-án jelenik meg.

Egy hónap múlva itt a PS2-es GTA: VCS

A Rockstar ma hivatalos levélben értesítette a sajtó képviselőit a Playstation 2-es Grand Theft Auto: Vice City Stories pontos megjelenési dátumáról.

US Microsoft Army 360 - A jövő hadereje

Az Amerikai Hadsereg már teszteli legújabb, Future Combat Systems felszereléseit, melyeknek fejlesztésekor az Xbox 360 konzol is igencsak előtérbe került.

220 fincsi új screenshot a galériában

Van itt minden földi jóság! Advanced Warfighter 2, C&C3, Crysis, Infernal, Jericho, Mass Effect, Oblivion, Prince of Persia, Sims, STALKER és még sorolhatnánk!

Két-három éves gépeken is fut majd a Crysis?

Bár úgy tűnhet, hogy a Crysis mindenidők egyik legszebb és egyben leggépigényesebb játéka lesz, azonban a CryTek fejese, Cevat Yerli szerint aggódalomra semmi ok nincs!

Friss brit és amerikai toplisták

Megérkeztek a legfrissebb brit és amerikai toplisták, melyek az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok 10-10 legkeresettebb játékát vonultatják fel.

Ismét csúszik a Half-Life 2: Episode Two

Régebben már beszámoltunk nektek egy csúszásról, miszerint a game nyáron került volna a boltokba. Ám a játék megjelenését ismét elhalasztották...

Készül a Manhunt második része

A leginkább botrányairól híres Manhunt folytatódik - a Rockstar ma bejelentette a második rész készültét, mely PS2-re, PSP-re és Nintendo Wii-re fog megjelenni majd.

Elkészült a Jade Empire: Special Edition

A 2K Games bejelentette, hogy elkészült a Jade Empire: Special Edition, mely a Bioware népszerű Xbox-os szerepjátékának PC-s változata sok-sok extrával.