Hírarchívum - 2007. február

A Sony Pictures készíti a Metal Gear Solid-filmet

A tavalyi E3 előtt Kojima mester személyesen is megerősítette a Metal Gear Solid-film készültét, ám ma végre az is kiderült, hogy ki követi majd el a produktumot!

PSP-re is készül a God of War?

A spanyol Meristation magazin belsős forrásra hivatkozva ír a God of War PSP-s átiratáról - a pletykák egyelőre nem megerősítettek a Sony által, s alapjuk sincs igazán.

Ősszel érkezne a Call of Duty negyedik része?

Az Activision legutóbbi negyedéves üzleti jelentése kapcsán megrendezett konferenciáról kiszivárogtak a legszaftosabb információk, melyeket most Veletek is megosztunk!

GDC 2007: Játszható Killzone 2 demó az expón?

A Sony bejelentéséből tudtuk meg, hogy a Guerilla Games népszerű FPS-ének folytatása szerepelni fog az idei Game Developers Conference kiállított játékai között.

Tölthető a Sam és Max: Epizód 3 demója

A Telltale Games ma késő este kiadta a Sam & Max Episode 3: The Mole, the Mob and the Meatball című játékának kipróbálható demóját.

Friss képek a galériában

Olyan ínycsiklandozó címekkel szolgálhatunk ma, mint Bioshock, Burnout, God of War 2, Hellgate London, NBA, Settlers, Sims, Virtua Fighter, vagy Warhound.

Mindent verő csúcsmobil a Samsung-tól

A Samsung ma bejelentette az Ultra sorozat legújabb készülékét, az Ultra Smart F700-at, melynek páratlan külseje sok multimédiás élményt kínál a felhasználóknak.

Fekete X360 HDMI-vel még idén tavasszal?

A GameReports egy névtelen Microsoft-os informátorra hivatkozva több finomságot is felfedett az új, fekete külsőt kapott Xbox 360-ról.

Timeo - képek és videó

A ZootFly-os arcok ma újabb médiaanyaggal ajándékoztak meg minket a három hete bejelentett Timeo-ból. Összesen 12 kép és 1 videó érkezett.

Heart of Empire: Rome - törölve

A Paradox Interactive főnökei F8-at nyomtak a Deep Red legújabb, ókori Rómában játszódó városépítős stratégiájának, a Heart of Empire: Rome-nak.