Hírarchívum - 2007. február

Bazi Nagy Évértékelés 2006 - Eredmények

Lezárult a Gamekapocs Bazi Nagy Évértékelése, melyben ti, imádott olvasóink több kategóriában is szavazhattatok a 2006-os év legtutibb játékaira.

Lost Planet - 40 milliójába került a Capcomnak

A Forbes.com egy érdekes cikk keretében mesélt arról olvasóinak, hogy a Capcom mennyit költött egyik legújabb játékára, az Xbox 360-exkluzív Lost Planet-re.

Rainbow Six: Vegas DLC érkezik márciusban

A legutóbbi OXM-ből derült ki, hogy a Ubisoft vadi új DLC-t (Downloadable Content, vagyis letölthető extra tartalom) készül megjelentetni taktikai FPS-éhez.

Hogyan instaláljunk 2 perc alatt Vistát?

Ma megmutatjuk nektek, hogyan lehet közel 2 perc alatt Vistát telepíteni!

Kiszivárgott a Mass Effect megjelenési dátuma?

Egy sajnálatos véletlen folytán kiszivárgott a 2007-es év egyik legnagyobb húzónevének számító Mass Effect megjelenési dátuma!

The Destiny of Zorro - Zorro segít, ha baj van!

A Zorro Productions és a Pronto Games megállapodásának köszönhetően idén karácsonykor új Zorro-játék jelenik meg kizárólag Nintendo Wii-re The Destiny of Zorro címmel.

Oblivion: Shivering Isles videó érkezett

Új The Elder Scrolls IV: Oblivion - Shivering Isles videó érkezett köreinkbe . A közel 9 perces filmből sok érdekesség derül ki, érdemes odafigyelni!

Kipróbálható a Battlestrike: The Road to Berlin

Kisebb fáziskéséssel adta ki a City Interactive-DTP páros a Battlestrike: The Road to Berlin demóját - a második világháborús arcade shooter ugyanis már két éve megjelent.

Warhammer: Mark of Chaos többjátékos demó

Az Armies of Exigót is jegyző magyar Black Hole Entertainment kiadta új stratégiájának, a Warhammer: Mark of Chaos-nak többjátékos demóját.

Szünetelnek a The White Council munkálatai

Az EA oly sok pletyka után végre hivatalosan is állást foglalt a The Lord of the Rings: The White Council sorsával kapcsolatban - a játék munkálatai "csak" szünetelnek.