Hírarchívum - 2007. február

Az EA fogja kiadni a Mercenaries 2-t

A Pandemic Studios bejelentette, hogy sikeres akciójátékuk, a Mercenaries még idén megjelenő folytatását az Electronic Arts fogja kiadni.

Megérkezett az NBA Street Homecourt demója

A múlt heti ígéreteihez ragaszkodva Electronic Arts elérhetővé tette az NBA Street Homecourt Xbox 360-as demóját az Xbox Live Marketplace-en keresztül.

Munkatársakat keres a Casual Game Store

Munkatársakat keres a magyar Casual Game Store különféle casual játékok fejlesztéséhez több pozícióba: ha értesz egy keveset a játékkészítéshez, ne habozz!

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.

Flatout: Ultimate Carnage - bejelentés és képek

A Bugbear és az Empire Interactive ma bejelentette a korábban Total Carnage néven ismert új, Xbox 360 exkluzív Flatout részt, az Ultimate Carnage-t.

BF 2142: Northern Strike - béta teszt

Már lehet jelentkezni a március 27-én megjelenő, 3 új pályát, 2 új járművet és 10 rewardot felvonultató Battlefield 2142: Northern Strike Booster Pack béta tesztelésére.

Magyar szinkronnal érkezik a Crackdown

A teljes magyarítással megjelent Viva Pinata hazai sikerén felbuzdulva a jövőben további X360 játékok is teljesen magyar nyelven kerülnek a hazai boltok polcaira.

Tölthető a Freak Out: Extreme Freeride demója

Megérkezett a Coldwood új síszimulátorának, a Freak Outnak kipróbálható változata, mely kellemes szórakozást nyújthat minden téli sportokat kedvelő játékosnak.

Spider-Man 3 - Elindult a játék honlapja

Vészesen közeleg a Pókember harmadik részének májusi filmpremierje, ilyen módon már a játékadaptációra sem kell sokat várnunk. Sőt, a cím a honlapja már megtekinthető!

Az X360-as Flatout a 2. rész feldolgozása lesz

Tavaly júliusban derült ki, hogy a Bugbear X360-ra is készít egy Flatout-játékot - habár a hivatalos bejelentés továbbra sem esett meg, azonban némi infóhoz hozzájutottunk.