Hírarchívum - 2009. november

Többjátékos mód a God of War harmadik részében?

A Sony egyik oldalán érdekes kérdésre adhatunk érdekes választ, amelyből arra következtethetünk, hogy a God of War harmadik részében lesz multiplayer.

Legkorábban 2011-ben jelenhet meg a Diablo III

Aki arra számított esetleg, hogy még egy éven belül odapörköl a gonosznak a Diablo harmadik részében, csalódni fog, erre aligha lesz alkalom.

Egymilliót hozott konyhára a Dragon Age DLC-je

A Dragon Age: Origins körülbelül egy hete került boltokba, s nem csupán maga a játék, de a letölthető extra tartalmak is rendkívül népszerűnek tűnnek.

Március 9-én érkezik hozzánk a Final Fantasy XIII

Végre megtudtuk a sikervárományos Final Fantasy XIII végleges európai megjelenési dátumát, ami nem más, mint a következő év március 9-e.

Just Cause 2 - Youtube feltöltés Playstation 3-on

Az Avalanche által fejlesztett Just Cause 2 tartalmazni fog néhány nyalánkságot, amelyet csak a Sony konzoljával rendelkezők élvezhetnek.

Test Drive Unlimited 2 - Két éven belül érkezik?

Akárcsak minden évben, az Atari most is kiadta hivatalos pénzügyi jelentését. Sajnos a cég még mindig nem tudott megküzdeni teljesen az anyagi gondjaival.

Új Alan Wake mozgóképek érkeztek

Ismét mozgásban láthatjuk Alan Wake fantasztikus kalandjait, amit remélhetőleg jövőre már mi magunk is átélhetünk, igazi túlélőhorror köntösbe öltöztetve.

Véget ért a Smarter Hungary blogíró verseny

November 11-én az IBM 48 órás programozóversenyének eredményhirdetésével együtt hivatalosan is bejelentették a Smarter Hungary blogíró verseny győzteseit.

Lezárult a Need for Speed: Shift nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy darab eredeti, PS3-as Need for Speed: Shift játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

A karibi kalózokat is lepipálhatja a Prince of Persia

A Ubisoft elnöke, Yves Guillemot szerint a májusban érkező Prince of Persia fogja elsőként bebizonyítani, hogy játékok alapján is kiváló filmek készülhetnek.