Hírarchívum - 2010. január

Ismét Irrational Games lesz a 2K Bostonból

A Bioshock alkotóit sokan csak 2K Boston néven emlegetik, ám a csapat eredeti neve Irrational Games volt, amelyet hamarosan visszavesznek a fejlesztők.

Már készül a Mass Effect harmadik része

Az IGN nemrég elérhetővé tette a CES 2010-es interjút, amelyben Casey Hudson, a Bioware egyik fejese elárul pár dolgot a fejlesztésről.

HWSW: 3D megjelenítés 3 monitoron az NVIDIA-tól

Az NVIDIA Fermi kódnevű chipjeinek segítségével akár három monitorra is ki lehet terjeszteni a 3D Vision technológiát. A CES-en még bemutatkozott az új Tegra is.

LEGO Universe - bődületes mennyiségű látnivaló

Az idei CES egyik legérdekesebb játékos attrakciója a LEGO Universe volt: Las Vegasban végre mozgás közben is láthattuk a NetDevil új MMO-játékát.

Prince of Persia: The Forgotten Sands - első képek

A májusi Prince of Persia mozifilmmel együtt érkezik egy új játék is, a The Forgotten Sands, melyből ma megkaptuk az első screenshotokat!

Év végén érkezik a Fable harmadik része

A Microsoft tegnapi sajtóközleményéből kiderült, hogy a sokak által várt Fable harmadik rész az idei esztendő végén, az ünnepek alatt érkezik majd.

Multiplatform lehet a Dead or Alive ötödik része

Úgy tűnik, a Tecmót nem vágta hátba, hogy Tomonobu Itagaki ott hagyta a csapatot, rendületlenül készül ugyanis az új Dead or Alive - az OPM szerint legalábbis.

Először X360-on egészül ki a Modern Warfare 2

A Microsoft megint gyorsabb volt, legutóbbi bejelentésük szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 első DLC-je eleinte kizárólag Xbox 360-ra érhető majd el.

Star Trek RPG-t akart fejleszteni a Bethesda

Bár számos játék készült már a Star Trek alapján, igazi, jól sikerült keményvonalas szerepjátékot még nem láttunk a témában. A Bethesda majdnem belevágott.

Most már biztos: februárban jön a Heavy Rain

Hamarosan véget érhet a feszült várakozás, most már biztos, hogy február végén boltokba kerül a kizárólag PlayStation 3-ra készült Heavy Rain.