Hírarchívum - 2010. január

Hazai eladási toplista - újra dobogón a WoW

Hosszú idő után újra dobogón végzett a World of Warcraft: persze a FIFA 10 és a Modern Warfare 2 elől nem tudta elhappolni az első két helyet, azért a bronzérem se rossz!

Halo: Reach - Részletek a legenda új részéről

A The Mind Channel munkatársainak köszönhetően új infókat tudhatunk meg a Halo legújabb epizódjáról, amelyek a Game Informer magazinban jelentek meg.

Heavy Rain - Ilyen lesz a dobozfotó

Bemutatkozik a Quantic Dream által fejlesztett, nagyszerűnek ígérkező játék, a Heavy Rain dobozfotója, amely elég visszafogottra sikerült.

Ron Jeremy szerint a játék rosszabb a pornónál

Pornószínész, elismert filmproducer, legenda. Ron Jeremy, a Sündisznó. Mostanában webkettes trendeket kutat, és szerinte a videojáték rosszabb a pornónál.

Fable 3 - Új infók érkeznek februárban

A Lionhead felelőse a Twitteren tette közzé, hogy a következő hónapban új információk érkeznek a Fable harmadik részéről, néhány videóval együtt.

Resistance 3, Infamous 2 és Killzone 3 az E3-on?

A Playstation: The Official Magazine értesülései szerint az idei E3-on szintén a nagy bemutatók színhelye lesz, ugyanis a Sony sikeres játékainak folytatásai is ott lesznek.

Bad Company 2 - január végén indul a PC-s béta

Január végén indul, s egy egész hónapon át tart majd a Battlefield: Bad Company 2 számítógépes bétatesztje - bejuthatsz, ha előrendeled a játékot.

Ingyenes Left 4 Dead 2 hétvége a jövő héten

Xbox 360-on az online multiplayer a Gold-előfizetők kiváltsága, a jövő hétvégén viszont bárki kipróbálhatja majd a Left 4 Dead 2 többjátékos módját.

MMOFPS-en dolgozik a Blizzard?

A Blizzard valóban elismerte, hogy új MMO-n dolgozik, sőt azt is kikotyogták, hogy teljesen más játékra számíthatunk majd, mint a WoW - tényleg egy MMOFPS-ről lenne szó?

Metro 2033 - újabb trailer a föld alól

Újabb ígéretes, akcióval fűszerezett trailer érkezett a THQ új játékáról, a kizárólag PC-re és Xbox 360-ra megjelenő Metro 2033: The Refuge-ról.