Hírarchívum - 2010. január

Készül a Dracula: Origin második része

A Frogwares műhelyében dolgozó lányok és fiúk nekiláttak, hogy elkészítsék a tavaly előtt megjelent Dracula: Origin folytatását, amelyben a grófé lesz a főszerep.

Bioshock 2 - Több, mint tíz óra játékidő

Már nem kell sokat várnunk és az üzletek polcaira kerül sokak kedvenc FPS játékának, a Bioshocknak a folytatása, amely új kalandokat és még több izgalmat ígér.

Tovább csúszik a Gran Turismo 5 megjelenése

Mégsem jelenik meg márciusban a Gran Turismo 5. A rossz hír az, hogy ezúttal a japán megjelenést napolták el, így a nyugati boltokba kerülés is várathat magára.

Jövőre készül el a Star Wars: The Old Republic

Idén már biztosan nem játszhatunk a legújabb Star Wars MMORPG-vel, a Bioware munkatársai megerősítették a hírt, miszerint csak jövőre készül el a játék.

James Cameron újabb játékokat készítene

Bár az Avatar alkotója nemrég azt nyilatkozta, hogy a súlyos videójáték-függőség elítélendő, úgy tűnik, néhány jó történet játékos elmesélése nincs ellenére.

Lehullt a lepel az új Transformers-játékról

A mai nap megérkezett a High Moon Stuidos fejlesztésében készülő Transformers: War for Cybertron trailer kibővített változata - ütős anyag lett!

Új Ace Combat készül PlayStation Portable-re

A Namco Bandai a tegnapi nap folyamán bejelentette a legújabb készülő Ace Combat játékukat, a Joint Assaultot - az új epizód kizárólag PSP-re érkezik a nyáron.

Out of the Law lesz az új Need for Speed alcíme?

Egy évvel ezelőtt John Richitello erősítette meg a pletykákat, miszerint a Burnout-sorozatért felelős Criterion Games készíti a 2010-es Need for Speedet...

Vacsora előtti galériafrissítés - idén először

Az idei év első galériafrissítésében olyan szupersztárok kaptak helyet, mint a BioShock 2, a Dragon Age: Awakening, a Lost Planet 2 vagy az új Monster Hunter.

Army of Two: The 40th Day kedvcsinálók érkeztek

Ma jelent meg az EA Montreal játéka, amely a többjátékos mókára helyezi a hangsúlyt, és remek kalandokat ígér mindazoknak, akik szeretnek csapatban játszani.