Hírarchívum - 2010. január

Ezio történetét folytatják az új Assassins Creedben

A következő Assassin's Creed még jövő március előtt boltokba kerülhet, s nem csak a multiplayer mód miatt tűnik különösen érdekesnek a harmadik rész.

Hazai eladási toplista - a tavalyi összesítés

Megérkezett a legfrissebb a hazai játékeladási toplista, ám a mostani rendhagyó módon a tavalyi vásárlásokat összegzi - a győztes a World of Warcraft lett.

Március elejétől kapható a DSi XL Európában

Kevesebb, mint három hónapot kell várni a negyedik generációs Nintendo DS boltokba kerülésére: az új konzol az ígéretek szerint jóval kényelmesebb lesz.

Új játékon dolgoznak a Mass Effect alkotói

Új multiplatform játékon dolgozik a Mass Effect és a Dragon Age fejlesztéséért is felelős Bioware, ám egyelőre semmilyen konkrétumot sem tudni a készülő alkotásról.

Beyond Good & Evil 2 - Hamarosan infók érkeznek

Tavaly előtt jelentették be a Beyond Good & Evil második részét, amelyről azóta sem sokat hallhatunk, ám ez hamarosan változni fog, és bemutatkozik a játék.

HWSW: Hét éve nem nőtt ekkorát a PC piac

A negyedik negyedévben hatalmasat erősödött a PC-piac, a világ minden táján nőttek az eladások, derül ki a Gartner által nyilvánosságra hozott adatokból.

Xbox 360-on is lehet játszani 3D-s játékokkal

A Sony komoly szerepet szán a jövőben megjelenő 3D-s játékainak - a Microsoft hamar reagált minderre: nem nagy szám, ilyet az X360 is tud.

Késik az új Splinter Cell, a RUSE és az I Am Alive

Sokadszorra csúszik az új Splinter Cell, de elnapolták a RUSE és az I Am Alive megjelenését is, az utóbbi kettő boltokba kerülési dátuma ráadásul bizonytalan egyelőre.

Multiplayer móddal érkezik az új Assassin's Creed

Hamarabb, mint vártuk, még a következő üzleti évben boltokba kerülhet az Assassin's Creed III - ez rosszabb esetben is jövő márciusi megjelenést jelent.

Lement a Gamekapocs Rádió LIVE új adása

Lezavartuk a GK Rádió második évadának második adását is, az élet változatos témáival, kvízzel és MSI notebook nyereményjátékkal.