Hírarchívum - 2010. november

Need for Speed: Hot Pursuit - autótúltengés

Napok választanak el minket az új Need for Speed megjelenésétől, s ahogy az izgalom fokozódik, úgy szeretnénk minél többet megtudni az érkező reménységről. Az Electronic Arts felpakolt egy kis hangulatkeltő leírást, s persze képeket minden használható verdáról.

Shinji Mikami utolsó játéka

Pár napja adtunk róla hírt, hogy a ZeniMax felvásárolta Shinji Mikami stúdióját, a Tango Gameworks-t. Most pedig arról kell hírt adnunk, hogy a cégnek készített első játék egyben az utolsó is lesz Mikami számára, ám nem kell megijedni: az úriember nem vonul vissza.

Crysis 2 multiplayer előzetes Xbox 360-on

Néhány kiválasztott szerencsés már javában zúzhatja a Crysis 2 Xbox 360-as bétáját, páran közülük pedig nem restek videófelvételt is készíteni a játékról. Ennek örömére most bő hétpercnyi multiplayer zúzást nézhetünk végig az anyag konzolos verziójából.

Szinte mindenhol elfogyott a Kinect

Nem meglepő módon hatalmas a kereslet a Microsoft új mozgásérzékelős technológiájára. A nyitás tényleg egy igazi platform indulásához hasonlítható: hatalmas sorok álltak a pénztáraknál éjfélkor, és szinte a teljes raktárkészlet elfogyott a termékből.

Heavy Rain - nőknek kellett volna eladni

Legalábbis Cliff Bleszinski, az Epic játékdesign igazgatója, az Unreal Tournament és a Gears of War nagyfőnöke így gondolja. Szerinte a Sony és a fejlesztő Quantic Dreams nagy piacot hagyott ki azzal, hogy csak a hardcore játékosoknak marketingelték a Heavy Raint.

F.E.A.R. 3 játékmenet előzetes - külvárosi káosz

Az a helyzet a FEAR 3-mal, hogy minél többet látok belőle, annál inkább meg vagyok győződve róla, hogy fantasztikus lesz. A mostani előzetesben kizárólag in-game játékmenetet láthatunk, melyben a fegyverdurrogtatás mellé a spéci erők is bejátszanak.

HWSW: Jövőbeli elképzeléseiről beszél az AMD

Az AMD már készül jövő heti éves elemzői konferenciájára, ahol a vállalat bemutatja terveit cég következő egy évével kapcsolatban. A vállalat készül a grafikus processzorral is rendelkező processzorok bevezetésére, hosszabb távon pedig még magasabb fokú integrációban gondolkodik, írja a HWSW.

Battlefield Play4Free bejelentés látnivalókkal

Ahogy azt a DICE megígérte, a minap bemutatták a legújabb Battlefieldet, amely ugyan még mindig nem a harmadik rész, viszont azzal a játékkal szemben a Play4Free - viszonylag logikus módon - ingyenes lesz - legalábbis annyira nem kell és kell fizetni majd érte, mint a Battlefield: Heroesért.

Csúszik a Bodycount megjelenése

Fél évet legalább késni fog a Codemasters legújabb FPS-e, a Bodycount. A fegyverpornóként is becézett játékot fejlesztő csapat egyik fejese lelépett, ez hátráltatja a munkálatokat - aggodalomra azonban nincs ok, a Codemasters szerint a játék el fog készülni, csak egy picit csúszik a megjelenése.

Ilyen lett volna Steven Spielberg új játéka

Nemrég olvashattunk róla, hogy Steven Spielberg legújabb projektjét, az LMNO-t lelőtte az Electronic Arts, most pedig a 1UP munkatársai utánajártak annak, hogy miről maradtunk így le. Nem, a korábbi pletykák nem voltak igazak, mert ez nem második világháborús játék volt. Nagyon nem.