Hírarchívum - 2010. november

Ingyenes lehet a Star Trek Online is

Bár a Cryptic nem szeretne semmit előre megígérni, esély biztosan van rá, hogy a Star Trek Online is ingyenessé váljon: a csapat nemrégiben a szuperhősös Champions Online-t tette "előfizetés-mentessé", s ha ott sikeres lesz ez a modell, a Star Trek MMO átalakítására is van némi sansz.

Black Ops példányokat vittek el a fegyveres rablók

A hétfőt stílusosan bulvárhírrel indítjuk: a hétvégén két fegyveres rabló rontott be egy amerikai GameStop áruházba, ahonnan egyebek mellett a holnap megjelenő Call of Duty: Black Ops száz darab kópiáját is meglovasították. Rendben, mi is várjuk a játékot, na de ennyire?

Dance Central - máris itt az első DLC

Manapság egyre nagyobb divat, hogy már a megjelenés napján, vagy néha már a megjelenés előtt felkerülnek DLC-k egy adott játékhoz. Nos, a Kinect egyik legnagyobb reménysége, a Dance Central sem váratott sokáig: Amerikában máris elérhető pár letölthető szám.

Öt percen át mozog a Dragon Age 2

Igaz, nem valami jó minőségben, tévéről felvett videóban. De így is remekül látszik, hogy milyen jellegű harcra számíthatunk az utóbbi idők legjobb szerepjátékának folytatásában. A harcrendszer enyhén különbözik az elődtől, de a grafikáról is képet kaphatunk.

Mass Effect 2 - képregényes átvezetés PS3-ra

Habár még nem hivatalos, de erősen valószínű, hogy a PlayStation 3-ra megjelenő Mass Effect 2-ben a játék egy képregényben fogja elmesélni az előzményeket, vagyis az első rész eseményeit. Ezen kívül persze a PS3-as verzió megkap minden extrát, ami azóta X360-ra megjelent.

Darabjaira szedték a Kinect szenzort

Mint minden technológiai újdonságot, a Kinectet is azonnal darabjaira szedték a műszakilag túlzottan kíváncsi rajongók. A szétszerelésből megtudhatjuk, mit is rejt a Microsoft futuriszitkus mozgásérzékelős szenzora, mely a redmondiak szerint évekkel fogja kitolni az Xbox 360 életciklusát.

Még mindig veszteséges a Namco Bandai

A kiadóóriás most tette közzé a szeptember 30-ával véget ért első féléves pénzügyi eredményeit, a helyzet pedig nem kifejezetten rózsás. A cég játékrészlege veszteséges, habár nem olyan mértékben, mint tavaly, a legsikeresebb játékuk pedig egy film alapján készült.

Nagy Playstation Home frissítés jövő héten

A Sony egy viszonylag nagy, komoly új lehetőségeket beépítő frissítést ad ki jövő héten a Playstation Home-hoz. Az update végre elérhetővé tesz egy rakás olyan feature-t a PS3-felhasználók számára, amikért már régóta könyörögnek, látva az Xbox 360 lehetőségeit.

Assassin's Creed: Brotherhood - újabb videónapló

Az Assassin's Creed: Brotherhood során nem csak Ezio erősödött meg a múltban, hanem a templomosok is a jelenben: speciális csapatot képeznek ki, akik visszamenve a középkori Rómába, megpróbálják felvenni a kesztyűt a testvériség ellen - közben Desmond Miles története is tovább bonyolódik.

Még menthető az All Points Bulletin

Az All Points Bulletin valószínűleg sikeresen pályázna a világ leggyorsabban elfelejtett online játéka címre. A megjelenéskor rossz kritikákat kapott, alig vásárolták meg, majd két hónap elteltével kikapcsolták a szervereket. A kiadó szerint azonban még menthető a helyzet.