Hírarchívum - 2010. március

GDC 10: Konzolokra is megjelenhet a Torchlight

A játékosok többnyire elégedettek voltak a Diablót majmoló Torchlighttal, a Runic Games játéka viszont csak PC-re jelent meg, így viszonylag szűk közönség számára volt elérhető.

GDC 10: Sam & Max - hamarosan indul az új évad

The Devil's Playhouse alcímmel, április közepén veszi kezdetét a Sam & Max harmadik évada. A fejlesztő Telltale Games ezúttal játékmenetbeli újításokat is ígér.

GDC 10: Új trailert kaptunk a Medal of Honorról

A múltkori képek után most végre új trailer érkezett az Electronic Arts ősszel megjelenő, a jelenkori hadviselésre átálló Medal of Honorjából.

GDC 10: Xbox-ra is fejleszthet az Insomniac?

A Resistance-sorozatot és az Ratchet and Clank címeket fejlesztő Insomniac Games akár multiplatformos céggé is válhat a jövőben. Egy GDC pletyka következik.

GDC 10: A PS3 Move elég pontos a Starcrafthoz

A Sony nem győzi hangsúlyozni, mennyire pontos érzékelést tesz lehetővé a Playstation Move. Nem hagyják cserben a hardcore gamereket, legalábbis ezt mondják.

GDC 10: Készül a Guitar Hero 6

Gene Simmons, a KISS frontembere kotyogta el, hogy készül a Guitar Hero 6. Na nem mintha létezett volna olyan ember a Földön, aki nem sejtette, de most már hivatalos.

GDC 10: Óriás Test Drive Unlimited 2 infóbomba

Gyors kocsik, gyönyörű nők és luxus. Ez veszi körül a szuper-autó tulajdonosokat minden egyes nap. Ez veszi körül a Test Drive Unlimited 2 játékosait is.

GDC 10: Már készül a Colin McRae: DIRT 3

Folytatódik a Codemasters egyik legsikeresebb sorozata. A Colin McRae nevével fémjelzett DIRT 3 az elődöknél gyorsabb, izgalmasabb, és minden tekintetben jobb lesz.

GDC 10: Megérkezett az utolsó screenshotadag

A mai nap a búcsú napja, bezár a 2010-es Game Develeopers Conference, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének új hírek - és persze vadi új screenshotok!

Lezárult a Kingston SSD + RAM nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban egy szupergyors, 64 GB-os SSD-t, és egy 2 GB-os Kingston RAM-ot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!