Hírarchívum - 2010. július

Mega Man Universe hivatalosan is bejelentve

A Capcom tegnap végre felfedte a Mega Man frencsájz evolúciójának következő lépcsőfokának tartott játékát, az új fejezetre éveket kellett várnunk.

Újabb képek érkeztek a Dragon Age 2-ből

Korábban számos támadás érte a Dragon Age 2-t, miszerint a látvány nem megfelelő, erre rácáfolva a Bioware egy adag minőségi screenshotot nyújt át a fanyalgóknak.

Az Assassin's Creed fejlesztője dicséri a Heavy Raint

"A Heavy Rain megváltoztatta az életemet" - az AC producere, Jean-Francois Boivin nyilatkozta ezt nemrégiben, szerinte a játékok és a filmek egyesülnek.

Beyond Black Mesa - fanfilm a HL2 alapján

Lelkes amatőr filmkészítőket inspirált a Half-Life 2 világa, úgy döntöttek filmre viszik az előzményként szolgáló Black Mesa incidenst. Be is futott az első teaser.

Egy rakás Oddworld játék készül

Nem volt alaptalan a mókás zöld lény e héten napvilágot látott Twitter-bejegyzése, a Just Add Water csapata elhintette, hogy több Oddworld játék várható tőlük.

Vanquish: egekben az adrenalinszint

Ha nem is a leghosszabb, de immáron maga a Platinum Games által összedobott trailerrel kedveskedtek nekünk az október 22-n startoló Vanquishből.

Mafia II - ismét előbukkant egy trailer

Az interneten kutakodva találtunk egy új Mafia 2 trailert, a szokásos mozgókép újnak tűnő gameplay jeleneteket tartalmaz. Ám az igazi érdekesség az a zene, ami alatta szól.

Starcraft 2: a világ egyik legdrágább játéka

A Wall Street Journal szerint a Starcraft 2 elkészítése több mint 100 millió dollárba került, amivel a világ egyik legdrágább játékává vált.

Megújítja James Bond jogsiját az Activision

Az Activision bejelentette, hogy még ebben az évben kiadja az eredeti James Bond egy új játék változatát, Blood Stone alcímmel, három platformra.

Megszabadul Ubisoft részvényeitől az EA

A legfrissebb hírek szerint az EA megszabadul a francia kiadó 15 százalékos részvényeitől. A Ubisoftot érzékenyen érinti a helyzet, s más vevő után néznek.