Hírarchívum - 2010. július

Kevin Butler apja lesz az Activision új igazgatója

Persze csak képletesen, de Kevin Butler apja lesz az Activision Publishing új vezérigazgatója. Eric Hirshberg a pár héttel ezelőtt lemondott Mike Griffith székébe ülhet majd.

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.

DJ Hero 2 - befutott az előadók listája

Hip-hop mennyország lesz a DJ Hero 2, a keverőpultos ügyességi játék folytatásának előadói között jó eséllyel mindenki meg fogja találni a kedvenceit.

Leépítések a Red Dead Redemption fejlesztőinél

Bár meglepő, hogy éppen egy sikercím után bocsátanak el embereket egy csapattól, a Rockstar San Diego szerint teljesen szokványos okból került sor erre a lépésre.

A játékok tulajdonképpen levezetik a feszültséget

Egy friss tanulmány szerint az erőszakos játékok nem növelik, hanem csökkentik a feszültséget a játékosokban - ez az első tudományos bizonyíték.

Arkham Asylum 2 - átalakul a detektív mód

Az első Batman: Arkham Asylum hírhedt detektív módja nem csak óriási előnyhöz juttatta derék bőregerünket a többiekkel szemben, még a látványt is elcsúfította.

Egy rakás Final Fantasy XIV videó érkezett

Már a javában zajlik a Square Enix új MMORPG-jének bétateszje, számos mozgókép is felütötte már a fejét, semmi akadálya immár, hogy leközöljük őket.

Dragon Age 2: nem lesz különbség PC-n és konzolon

Greg Zeschuk, a Bioware fejese szerint csak irányításbeli különbségekben mutatkozik meg az eltérés a Dragon Age 2 különböző platformverziói között.

Pár napon belül nagy Oddworld bejelentés várható

Kezdődött minden nemrégiben egy rejtélyes Twitter-account felbukkanásával, aminek gazdája Abe Mudokon, az Oddworld játékok ikonikus alakja.