Hírarchívum - 2010. július

További Mass Effect 2 DLC-k érkeznek

A Bioware nemrég megerősítette, hogy "nagy tervei" vannak a soron következő Mass Effect 2 DLC-k kapcsán. A háború nem ért véget Shepard számára.

47 óra dialógust tartalmaz a Fable 3

George Backer, a Lionhead audio producere nemrég arról beszélt, milyen hatalmas munkával jár a játék temérdek szövegének leszinkronizálása.

Tim Schafer letölthető játékon dolgozik?

Az őrült designert "nagyon érdeklik" az XBLA/PSN-s játékok. Elmondása szerint a Brutal Legend technikai hátterével remek "kis játékot" lehetne fejleszteni.

Négyfős kooperatív mód is lesz a Killzone 3-ban

Az eheti FirstPlay digitális magazin, amely az európai PSN-en lelhető fel, tartalmaz egy szaftos esélylatolgatást a Killzone 3-ból. Ebből kiderül, hogy lesz co-op a játékban.

HWSW: Tizenöt éves az MP3

Pontosan 15 évvel ezelőtt, 1995. július 15-én keresztelte el zenei formátumát a Fraunhofer Társaság MP3-ra, s dobta a közönség elé az azóta is legsikeresebb audioformátumot.

Black Panther lesz a PSP-s Yakuza címe

Eddig csak Project K néven ismert Yakuza PSP-s mellékág végre tisztességes bejelentést kapott, s hozzá két új videót, a kíméletlen japán alvilág szemléltetésével.

Bemutatkozik a Haunted House

Az eredeti Haunted House 1981-ben látta meg a napvilágot az Atari gépére, csaknem harminc év után készül a remake, szintén a hírhedt kiadó gondozásában.

Két új projekten is dolgoznak a Heavy Rain alkotói

A Quantic Dream vezetője, David Cage szerint két új projekten is dolgoznak, amelyek közül elvileg az egyiket sem hívják Horizonnak, sőt nem is folytatások lesznek.

Alan Wake - lesz ez még így se!

Bár az Alan Wake első havi eladásai nagyon gyengén sikerültek, a Remedy szerint a szájreklámnak köszönhetően egyre nő a horrorjáték iránti érdeklődés.

Nem jó dolog a használt játék, de muszáj árulni

A használt játékok legnagyobb haszonélvezői a játékosok és az üzletek, a készítőknek egy fillér sem jut az ilyen eladásokból - a GameStop megvédi magát.