Hírarchívum - 2011. november

A jövő héten jön a Dead Island első DLC-je

Habár az előzetes tervek még szeptemberi megjelenésről szóltak, a Deep Silver csúnyán lekéste a kiszemelt időpontot. A cég ma bejelentette, hogy nem várnak tovább, és a hónap végén válik elérhetővé a Bloodbath Arena névre keresztelt letölthető csomag. Zombivadászok, előre!

Assassin's Creed - ez történt eddig

Holnap érkezik az Assassin's Creed: Revelations, ennek apropóján a Ubisoft kiadott egy új előzetest, amiben a sorozat eddigi történéseit foglalja össze. El is kél a segítség, Desmond Miles élete nem éppen egyszerű, egyik fordulat követi a másikat, mi pedig csak ámulunk ás bámulunk.

Élen a Modern Warfare 3, második a Skyrim

Legalábbis az Egyesült Királyságban, ami továbbra is a játékok egyik legnagyobb felvevőpiaca. Az élen persze továbbra is a Call of Duty új része trónol, viszont érdekes módon kevesebbet adtak el belőle, mint a Black Opsból. A Skyrim azonban rögtön a második helyen nyitott.

Arkham City - eltűnnek az Xbox 360-as mentések?

Egyre aggasztóbb a téma a játék hivatalosan fórumán, ahol többen arra panaszkodnak, hogy szőrén-szálán eltűntek a Batman: Arkham City mentései. Hivatalos megerősítés vagy magyarázat egyelőre nincs, a síró vásárlók száma viszont napról-napra gyarapodik.

Ilyen lesz a beszélgetés a Guild Wars 2-ben

Habár valószínűleg a beszélgetési rendszer nem az a dolog, ami a legtöbbeket érdekli a Guild Wars 2-vel kapcsolatban, ezért megpróbálom egy kicsit feldobni: mindkét új bemutatóban látszik egy-egy csöcsös csaj is! Amúgy meg a rendszer sem rossz egyébként.

Assassin's Creed: Revelations - az első 10 perc

Tudjuk, hogy a Gamekapcson egy igen erős Assassin's Creed-fanatikus bagázs van jelen, régi törzstagunk és moderátorunk, Drakecsaj vezetésével. Rájuk gondolunk, amikor most közreadjuk a Revelations első tíz percét, nehogy az elvonási tünetek miatt bármi bajuk essen.

Változatosabb harc a BioShock Infinite-ben

A BioShock eddigi részeiben a harc viszonylag egyszerű volt, ugyanis a szűk folyosók és terek miatt leginkább két fegyvert használtak a játékosok: a shotgunt és az Electro Boltot. Ez biztosan változni fog az Infinite-ben, már csak a jóval nagyobb terek megjelenése miatt is.

2 másodpercenként egy új Xbox Live felhasználó

Az Xbox Live egy hatalmas sikertörténet. Még az Xbox idején kezdődött, s rögtön utat mutatott a konzolok jövőbeni fejlődéséhez, hiszen előtte a netes játék és a konzolok kapcsolata nem volt éppen felhőtlen. A siker azóta is tart, s jelenleg az egyik legnépszerűbb online közösség.

Dead or Alive 5 - a következő generáció határán

Az újgenerációs konzolok egyik első verekedős játéka volt hat évvel ezelőtt a Dead or Alive 4, a fejlesztők pedig sokat agyaltak rajta, hogyan tudnának majd kiemelkedni az ötödik résszel. Végül úgy döntöttek: kihoznak mindent a jelenlegi generációs konzolok erejéből.

Skyrim - moddal cserélik le a pókokat

Nem kell sokat játszani a The Elder Scrolls legújabb részével ahhoz, hogy beleütközzünk egy nálunk ötször nagyobb pókba. Ami nyilvánvalóan sokak számára problémákat okoz, nem azért, mert olyan nehéz lenne legyőzni, hanem mert rettegnek a pókoktól.