Hírarchívum - 2012. szeptember

Rendszeres frissítést kap a War of the Roses

Még a GDC alatt számoltunk be először a Rózsák Háborúját feldolgozó War of the Rosesról, ami alapvetően egy közelhacra épülő akciójáték lesz, néhány taktikai elemmel fűszerezve. Most a fejlesztők elmondták, a játék jó befektetés lesz, mert a szuszt is kifrissítik belőle megjelenés után.

The War Z - hat percnyi gameplay felvétel

Hiába indul az MMO-műfajban a The War Z, úgy fest, akad majd olyan pillanat, amikor egyedül leszünk, mint az ujjunk. A játék bétatesztje már a nyáron elkezdődött, nem csoda, hogy egyre-másra érkeznek belőle a gameplay felvételek - most az IGN által rögzített hat perc következik.

Még tolná a Wii szekerét a Nintendo

Mostanság minden második cikk a Wii U-val foglalkozik - a generációváltás mindig izgalmas téma volt. A Nintendo azonban a Wii U-kampány közepette sem feledkezik meg a Wii-ről, a vállalat a jövőben is támogatná az előző generációs konzolt, ami egyes régiókban kifejezetten népszerű lehet majd.

Black Ops 2 - single videó, kiszivárgott béta

Forrnak az események a Call of Duty: Black Ops 2 körül: kaptunk egy remekül összerakott TV-reklámot, mely az egyjátékos kampány mozzanataiba enged betekintést. Illetve nagyon úgy néz ki, hogy idő előtt felkerült az internetre a játék multiplayer bétája - bizonyíték is van rá.

Jönnek a két GamePadet használó Wii U-s címek

De csak a következő évben - tudtuk meg a Nintendo fejesétől, Bill Trinentől. Addig viszont felesleges még egy tabletkontrollert vásárolnunk az új konzolhoz, elvégre még egyetlen játék sem használja ki a két GamePadben rejlő lehetőségeket - helyette jó szolgálatot tesz a Pro Controller.

Az MGM-nél vannak a Metro 2033-film jogai

A Metro-Goldwyn Mayer csapott le Dmitri Glukhovsky posztapokaliptikus regényének megfilmesítési jogaira. A Metro 2033-mozifilm fogatókönyvét F. Scott Frazier írná, a produceri munkálatokat pedig a Narnia krónikáiról elhíresült Mark Johnson vállalná magára. Látjuk a fényt az alagút végén.

Csúszik a Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Mégsem jelenik meg jövő hét kedden, azaz szeptember 18-án a Baldur's Gate első részének finomított verziója. A fejlesztésért felelős Beamdog bejelentette, hogy a produktum további csiszolásra szorul, így csak november végén láthat napvilágot. Akárhogy is számolunk, két hónap késést nehéz lenyelni.

Halo 4: Forward Unto Dawn - a nagy warthoglopás

Gyerekkorában bizonyára sokat nyomult a GTA-val a Halo 4 egyik zöldfülű kadétja, aki arra vetemedett, hogy meglovasítsa a generális warthogját némi önfeledt kocsikázás céljából. A Forward Unto Dawn nevezetű élőszereplős széria újabb kedvcsinálóval jelentkezett.

Két héten belül itt a 12 GB-os PlayStation 3?

Egy német online kiskereskedő már tényként kezeli, hogy októberben új PlayStation 3 modellt bocsájt útjára a Sony, mely vékonyabb lesz, mint a jelenlegi Slim gépek, és 12 GB-os flashmemóriával rendelkezik. A hír megerősíti korábbi gyanúnkat, miszerint olcsóbb PS3-ak várhatók.

Robbanó majmok a Far Cry 3 friss előzetesében

A Ubisoft szerint megéri előrerendelni a Far Cry 3-at, elvégre olyan vicces és hatásos tartalom üti a markunkat, mint a robbanószerrel megpakolt majmok. Négy küldetést kapunk Hurktól, aki imádja a bájos emberszabásúakat a levegőbe repíteni. A multiplayerben is hasonló finomságok várnak.