Hírarchívum - 2013. november

Kicsomagolós videón a PlayStation 4

A PlayStation 4 is megkapta a maga hivatalos kicsomagolós videóját, az előzetes ráadásul kifejezetten hangulatos darab, kerüli a szövegelést, és csak a doboz tartalmára koncentrál. Csekkoljátok!

The Last of Us - folytatást kapott a rajongói film

Noha június óta játszható a játék, nem csitul a The Last of Us-láz: elkészült az Iron Horse Cinema Production rajongói kisfilmjének második felvonása, sőt a készítők már a harmadik része is gyűjtenek.

Letölthető a FlatOut-csapat tízéves prototípusa

A Bugbear az új játékának népszerűsítése gyanánt adta ki azt a tízéves prototípust, ami állítása szerint a mai napig használt fizikai motorja alapjait jelentette. Van videónk róla, de le is töltheted.

Warcraft-film - az Industrial Light & Magic is segít

A Blizzard a BlizzConon jelentette be, hogy a Star Warsok mögött álló Industrial Light & Magic is közreműködik az emberek és az orkok harcára koncentráló Warcraft-film munkálatainál.

Nem lesz free-to-play a World of Warcraft

Noha egyre nagyobb divatja van, és a World of Warcraft előfizetői tábora is hónapról-hónapra kisebb lesz, a Blizzard nem szeretné bevezetni a free-to-play modellt az MMORPG-nél.

Quake Live - elhagyja a böngészőket

Elhagyja a böngészőket, és különálló, letölthető játékká válik a Quake Live - jelentette be az id Software. Az átalakításra az év végéig kell várni, a linuxosok és a macesek járhatnak rosszul vele.

Forza 5 - mozgásban a Lotus F1 és az Audi R18

A hétvégén három gameplay videót adott ki a Turn 10 a Forza Motorsport 5-ről. Elsőként a Lotus F1-es gépe száguld a Yas Marina-i pályán, majd jön az Audi R18 a Le Mans-i aszfaltcsíkon és az új McLaren is.

Killzone: Shadow Fall - ilyen lesz a taktikus harc

A Guerrilla Games most több mint nyolc percen át részletezi nekünk a Killzone: Shadow Fall harcrendszerét, illetve a Shadow Marshal személyes drónjának képességeit. Taktikai lehetőségekből nem lesz hiány.

Sztoritraileren a Dead Rising 3

Habár a történet soha nem volt a zombis játékok erőssége, azért a Capcom mégis megpróbálkozik épkézláb sztorit rakni a Dead Rising 3 alá. Nick Ramos kétségbeesve keresi a kiutat a városból.

Xbox One - látnivalókon a dashboard

A Microsoft kiadott egy rakás screenshotot és egy videót az Xbox One kezelőfelületéről, s bár néhány funkcióval már tisztában vagyunk, vannak azért újdonságok is. Igen, a TV-nézésért is achievementeket kapunk.