Hírarchívum - 2013. április

Vadiúj képeken a Metro: Last Light

Egy orosz nyelvű rajongói oldal egy csokornyi friss screenshotra tette rá a kezét a Metro: Last Lightból. A 4A Games posztapokaliptikus alkotásának pillanatképei előtt mi is leborulunk, s Te is le fogsz.

Fuse - mozgásban az Echelon mód

Az Insomniac Games első multiplatform címét, a Fuse-t négyfős kooperatív móddal vértezik fel. A brutális nehézséggel kecsegtető Echelon módban a hullámokban érkező ellenfeleket kell likvidálnunk,

NHL 14 - az első screenshot és trailer

Nem lepődünk meg rajta, hogy az EA Sports idén is elhozza nekünk a népszerű sportjátékainak aktuális verzióját. Az egyik első fecske az észak-amerikai jégkorongliga hivatalos címe, az NHL 14. Látnivalók érkeztek.

Ingyenes DLC érkezik a Forza Horizonhoz

Holnap, azaz április 16-án jelenik meg Xbox Live-on az 1000 Club Pack, amely két klasszikus verdával bővíti a Forza Horizon felhozatalát - simán megéri értük újra elővenni a címet. Képek és trailer beljebb.

The Elder Scrolls Online - kiszivárgott gameplay

Javában zajlik a The Elder Scrolls Online zárt bétatesztje, és egy szerencsés résztvevő nem tudta megállni, hogy ne számoljon be a tapasztalatairól. Egy közel húszperces, színtiszta játékmenet-felvétellel gazdagodtunk.

Játék készült az adócsalásról

Egy indie fejlesztőcsapat böngészőben futtatható játékot fejlesztett, amiben gonosz adócsaló vállalatokat kell elpusztítanunk pusztán a nép haragjával. Ha nincs elég adóbevétel, mi szívjuk meg - ne hagyjuk!

Mad Max-életjelek a láthatáron

Újabb életjeleket adott magáról a Mad Max játékváltozata, amiről ugyan mindenki tudja, hogy készül, de egyelőre a fejlesztők mégsem akarják hivatalosan is bemutatni. Az anyag a jövőre érkező filmet dolgozza fel.

Népszerű a Tekken Card Tournament

A Tekken Card Tournament ugyan formabontó stílusban tálalta a Tekken játékmenetét, az ingyenesen letölthető alkalmazás népszerű a kiadó szerint - már több mint egymillióan töltötték le.

Megvette a Ubisoft az Anno fejlesztőit

Az Anno-sorozatról ismert Related Designs egyharmada már eddig is a francia kiadóé volt, most azonban a Ubisoft lecsapott a cég maradékára. Azt egyelőre nem tudni, milyen hatása lesz ennek a csapat munkájára.

Egyre biztosabb, hogy átnevezik az XCOM FPS-t

Még egy XCOM-hír mára: a Take-Two leállította az új FPS weboldalát, és a róla készült felvételeket is priváttá tette a YouTube-on, ami látszólag megerősíti azokat a pletykákat, miszerint átnevezhetik a játékot.