Hírarchívum - 2013. július

Elindult a Motorgun Kickstarter-kampánya

Ahogy arról korábban beszámoltunk, David Jaffe marad a kaptafánál, azaz az őrült hangulatú, csapatalapú autós zúzdáknál. A korábban Autoduel néven futó Motorgun kampánya a minap indult Kickstarteren. Nézzünk is bele!

Forza 5 - letöltés szükséges az első indításnál

Habár a Microsoft megváltoztatta álláspontját az állandó online jelenlétről illetően, s alapesetben a Forza Motorsport 5-höz sem szükséges internetkapcsolat, az első indításnál mégis egy halom dolgot le kell töltenünk.

Monochroma - dermesztő platformjáték készül

A török Nowhere Studios egy filmszerű, komor hangulatú platformjátékot készít Monochroma címmel. Egy testvérpár rémálomszerű utazását élhetjük át az 1950-es évek szürke disztópiájában.

Traileren a Sonic: Lost World

Derék sündisznónknak színalapú képességei lesznek, amikkel felveheti a harcot a gonosszal. A Sega és a Nintendo szerelmi aktusának gyümölcse vadiúj előzetessel jelentkezett. Tiszta Super Mario Galaxy!

Úton a Police Quest szellemi utódja

Az egykori Sierra veteránjai, Jim Walls és Robert Lindsley bejelentették a Precinct című alkotásukat, amely a Police Quest szellemi utódjának tekinthető. A projekt Kickstarteren tör babérokra.

Így néz ki a The Evil Within női főhőse?

A The Evil Within Twitter-csatornáján egy meglehetősen sokatmondó kép tanúskodik arról, hogy a túlélőhorrorban egy női főszereplő is tiszteletét teszi. Persze lehet, hogy csak Sebastian csajával van dolgunk.

Bejelentették a LEGO Movie Videogame-et

A Warner Bros. és a Traveller's Tale bejelentette, hogy 2014 folyamán jelenik meg a LEGO Movie Videogame, amely a sorozatban elsőként next-gen konzolokon is tiszteletét teszi. Filmekből ismerős kalandokban veszünk részt.

PC-re is megjelenik a State of Decay

Az Undead Labs bejelentette, hogy még az év vége előtt számítógépeken is tiszteletét teszi a State of Decay. Elsőként a Steam Early Access program keretében vethetjük rá magunkat, igaz, az első verzió csak a kontrollert támogatja.

Dishonored - érkezik a The Brigmore Witches DLC

Az ígéreteknek megfelelően a Bethesda lerántotta a leplet a Dishonored soron következő DLC-jéről, a The Brigmore Witchesről. Daud története lezárul, miután kiderült Delilah személyazonossága és céljai. Látnivalóink is vannak!

Assassin's Creed IV: Black Flag - a tengeri csaták

Új előzetessel jelentkezett a Ubisoft, amelyben a Karib-tenger masszív tengeri csatái kerülnek kereszttűzbe. A kalózok mindennapi életéhez hozzátartozik némi vérontás a busás haszon fejében.