Hírarchívum - 2013. július

Rekoil - e-sportra kihegyzett FPS készül

A Plastic Piranha új belső nézetű lövöldéjével mindenki megtalálja a számításait: akár a klasszikus stílus szerelmese vagy, akár a moderné, imádni fogod. A címet e-sportra tervezték és modtámogatással is felvértezik.

Mario és Sonic a téli olimpiára megy

A Nintendo és a Sega barátságának jeleként a Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games kizárólag Wii U-n teszi tiszteletét. Milyen meglepő, hogy téli sportokkal nyomulhatunk az anyagban, amelyről trailerünk is van.

Az Origins pályáival jön a Rayman: Legends

Az augusztusban megjelenő Rayman Legendsben negyven olyan megnyitható pályát találunk, melyek egyenesen az előző részből, az Originsből származik. Így a Wii U-tulajok is bepótolhatják a lemaradásukat.

Traileren a Metro: Last Light - Faction Pack

Már a boltokban van a Metro: Last Light legújabb DLC-je, amely egy sor új küldetéssel vértezi fel a játékot, sőt mi több, visszatérünk a Metro 2033 néhány emlékezetes helyszínére is. Most egy előzetest kaptunk a csomagról.

Gameplay traileren a Take on Mars

Noha az E3-on bemutatott Take on Mars nem aratott osztatlan sikert a játékosok körében, a Bohemia Interactive nem lustálkodik: augusztus elejétől már játszhatóvá is teszi az anyagot.

Saints Row IV - Johnny Gat visszatér

Saints Row-sorozat ikonikus karaktere a negyedik részből sem marad ki, a játék új előzetese az ő visszatérését leplezi le röviden és tömören. A szinkronért ismét Daniel Dae Kim felel.

Magyar fejlesztésű szerepjáték a Kickstarteren

Magyar fejlesztésű szerepjátékra gyűjtenek a Kickstarteren, és hogy még jobbat mondjak, a Balrum kifejezetten ígéretesnek tűnik az eddig látottak alapján. Benne van minden, ami egy RPG-rajongó kedvére lehet.

The Bureau - mostantól nem létezünk

Szupertitkos kormányzati szerv tagjának lenni menő, hát még akkor, ha most először mondják meg neked, hogy szupertitkos kormányzati szerv tagja vagy. Márpedig a The Bureau-ban erről lesz szó.

Regény készül a Battlefield 4 alapján

Az aktuális Battlefield-epizód mellé mondhatni menetrendszerűen érkeznek majd a különböző kiegészítők is, de persze a kontrollerek és a ruhadarabok mellett az új regényről sem kell lemondanunk.

A Sonyt is foglalkoztatta a biometrikus érzékelés

Pletykaszinten már korábban hallottunk róla, most pedig a Sony is megerősítette: a DualShock 4 tervezésekor különböző biometrikus érzékelők alkalmazása is szóba került a gyártónál.