Hírarchívum - 2013. szeptember

Dátumot kapott az NBA Live 14

A jó hír az, hogy nagyon úgy fest: hosszabb szünet után visszatér az NBA Live-sorozat, a next-gen gépekre készült NBA Live 14 a minap kapott végleges megjelenési dátumot. Meg egy gameplay screenshotot is.

Steam Box-bejelentést teasel a Valve

Elképzelhető, hogy a jövő hét folyamán bemutatkozik a Valve saját Steam Box-koncepciója is, legalábbis Gabe Newell elég erősen erre utalt a LinuxConon tartott előadása során.

Elindult a Silent Hunter Online nyílt bétája

A Ubisoft és a Blue Byte bejelentette, hogy elindult a Silent Hunter Online nyílt bétatesztje, a rajt apropóján pedig egy launch trailert is küldtek nekünk - igaz, ez csak németül hajlandó beszélni.

GTA V - egy hónap alatt meglesz az egymilliárd?

Elemzők szerint a Grand Theft Auto V a negyedik rész sikerét is felülmúlhatja, erre több jel is utal. Hogy számszerűsítsük a dolgot: úgy néz ki, egy hónap alatt meglehet az egymilliárd dolláros bevétel.

Ingyen tölthető a Rainbow Six: Vegas

Folytatódik az xboxos Games With Gold akció, tegnap óta a Rainbow Six: Vegast tölthetik le ingyen az Xbox Live Gold-előfizetői. A meneterend a szokásos: játékért még két hétig nem kell fizetni.

PC-re és PS4-re is jön a GTA V?

A pletykák szerint igen! Néhány leleményesebb játékos feltúrta a Grand Theft Auto V forráskódját, amiben a két platformra tett utalásokra bukkantak - persze érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt.

Iskolába megy az Angry Birds

Tananyag lesz az Angry Birds-ből, a Rovio a Helsinki Egyetemmel együtt rak össze olyan oktatási segédeszközt, ami az iskolákban használható, és maximálisan a dühös madarakat veszi alapul.

GTA V - teszünk egy kört Los Santosban

Most, hogy megjelent a GTA V, mindenki erről beszél, a nemzetközi sajtó is hemzseg a GTA-anyagoktól. Most két hosszabb gameplay videóval kedveskedünk azoknak, akik még nem tudják belevetni magukat a játékba.

Beyond: Two Souls - íme, az első tévéreklám

Elkészült a Beyond: Two Souls első tévéreklámja, a főszerepet természetesen most is az Ellen Page által alakított Jodie Holmes kapja. Alighanem az ősz egyik legizgalmasabb játékával van dolgunk.

Grand Theft Auto V - ne telepítsd fel teljesen!

A Rockstar tippje: ha jót akarsz magadnak, ne telepítsd fel az Xbox 360-as GTA V második lemezét. Az Eurogamer szerint teljesítményproblémák állnak a háttérben, de úgy néz ki, van rá megoldás.