Hírarchívum - 2014. július

Elite: Dangerous - negyvenhét percnyi játékmenet

Közel háromnegyed órányi demonstrációt láthatunk a Star Citizen méltó riválisából, amely alaposan bemutatja a múlt századi Elite-szérián alapuló űrszimulátor béta-változatában megtapasztalható fícsöröket.

Destiny béta - nem lesz 1080p az Xboxon

Bár David Dague megerősítette, hogy a PS4-es nyilvános teszt alatt Full HD felbontást kapunk, mint kiderült, az Xbox One ezt nem tudja majd hozni. Ne aggódjunk: a teljes verzióban természetesen nem lesz megalkuvás.

Az első látnivalók a Wii U-s Fatal Frame-ről

A Koei Tecmo egy livestream keretében mutatta be a Wii U-ra készülő Fatal Frame első kedvcsinálóit. Hab a tortán, hogy az élőszereplős filmadaptáció is megkapta a maga előzetesét. A rajongók dörzsölhetik a kezüket.

World of Speed - Mazda RX-7 vs. Merci 190E

Vadonatúj gameplay trailerrel jelentkezett a Slightly Mad Studios free-to-play autós címe, a World of Speed. A kedvcsinálóban két verda - egy Mazda RX-7 és egy Mercedes Benz 190E 2.5-16 Evolution - csap össze.

The Last of Us - további multis tartalmak jöhetnek

A Naughty Dog fontolgatja annak lehetőségét, hogy további letölthető tartalmakkal örvendeztesse meg a The Last of Us rajongóit. A Remastered kiadás apropóján újra a figyelem középpontjába kerül a játék.

Leáll a The Sims 2 támogatása

Az Electronic Arts úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a tíz éve megjelent The Sims 2-t, azaz a további frissítésekről le kell mondanunk. Akinek megvan a játék digitális változata, ingyen megkapja az Ultimate Collectiont.

Megduplázódtak az Xbox One eladásai

Miután a Microsoft úgy döntött, hogy piacra dobja a Kinect nélküli Xbox One-t, az USA-ban minden meglepetés nélkül megduplázódtak a konzol eladásai júniusban. A száz dollárral olcsóbb verzióra ráharaptak a játékosok.

Elindult a Hazard Ops nyílt bétatesztje

Az Infernum bejelentette, hogy nyílt bétafázisba lépett a tengerentúlon Zombies Monsters Robots címet viselő online lövöldéje. Ha kellő késztetést érzel némi önfeledt kooperatív és kompetitív akcióra, csapj le rá!

Traileren a Rainbow Six: Siege

A Rainbow Six: Siege megannyi elismerést kapott az E3 után - ezekből szemezget most a játék legújabb előzetese. Osztagunkkal modern erődítménnyé alakíthatjuk a környezetünket, megerősíthetjük a falakat és a padlót.

Volt diktátor pereli az Activisiont

Manuel Noriega, egykori panamai diktátor beperelte az Activisiont, amiért szerinte a cég jogtalanul használta fel a kinézetét a Call of Duty: Black Ops második részéhez. Biztos, hogy sokan sajnálják.