Hírarchívum - 2015. október

Mégsem lesz free-to-play a Black Desert

Habár Koreában alapból ingyenes a Pearl Abyss káprázatosan kinéző MMORPG-je, a 2016-ban érkező nyugati verzióért fizetnünk kell. Legalább is egyszer, hasonlóan a Guild Wars 2-höz és a The Elder Scrolls Online-hoz.

Így fogja elgyepálni egymást King Kong és Godzilla

Most már hivatalos, egy jó öt év múlva izgulhatjuk majd végig King Kong és Godzilla összecsapását a mozikban. A készítők ráadásul gondosan előkészítik a csatát, két film is ennek fog megágyazni.

Frissítve: Először mozog a Dead or Alive Xtreme 3

Ringó keblek, napsütés, homokos tengerpart, bikinik és pálmafák - címszakvakban így foglalhatnánk össze a Dead or Alive Xtreme 3: Fortune-t, ahol a fontossági sorrend is ugyanez. Szép lányok röplabdáznak PS4-en és Vitán.

Részesedést vásárolt a Ubisoftban a Vivendi

Az Activision Blizzard egykori többségi tulajdonosa újra a videojátékok felé kacsintgat, legalábbis a Ubisoftban és a Gameloftban is részesedést vásárolt a vállalat. A két cég részvényei jócskán erősödtek.

Overwatch - október végén indul a bétateszt

A Blizzard bejelentette, hogy október végén indítja el az Overwatch bétatesztelését. A teszten alapjáraton csak egy szűkebb játékostábor vehet részt, de lesznek nyitott bétahétvégék is.

Egyre biztosabb: még egy Zelda-remaster jöhet

Úgy néz ki, messzebb lehet az új Zelda megjelenése, mint gondoltuk. A hírek szerint készül a The Legend of Zelda: Twilight Princess felújított változata, és jó eséllyel hamarabb is fog boltokba kerülni.

Fallout 4 - mindent az agilitásról

Menetrendszerűen érkezett meg a minap a Fallout 4 videosorozatának hatodik fejezete, amely a S.P.E.C.I.A.L. fejlődési rendszer "A betűjét", az agilitást mutatja be nekünk.

Doom - már lehet jelentkezni az alfatesztre

Nem elég, hogy az őszi játékdömping kellős közepén vagyunk, egymást érik a megjelenés előtt álló címek korai tesztlehetőségei is. Hamarosan a Doom alfatesztelésébe vethetjük bele magunkat.

HWSW: Dislike helyett reakciókkal bővít a Facebook

A megszokott like mellett kísérleti jelleggel hat új reakciót vezet be a Facebook, amelyekkel a felhasználók az örömtől a meglepődésen át a szomorúságig fejezhetik ki érzéseiket egy-egy bejegyzés kapcsán - írja a HWSW.

Az új BMW M2 is benne lesz az új NFS-ben

A bajor autógyártó nemrég jelentette be a BMW M2 Coupét, az Electronic Arts pedig gyorsan lecsapott a lehetőségre, így ez a verda is bekerül az új Need for Speedbe, aminek egy külön trailert is szenteltek.