Hírarchívum - 2015. október

Free Run mód a Call of Duty: Black Ops 3-ban

Zakatol a Black Ops 3-hype: tegnap este egy új játékmódot jelentett be a Treyarch, amely elsősorban a parkour szerelmeseinek tetszik majd. Mások lövöldözni nemigen fogunk, de az ügyességünkre annál inkább szükség lesz.

Assassin’s Creed: Syndicate - londoni életképek

A viktoriánus London utcái elevenednek meg előttünk az Assassin’s Creed: Syndicate dupla trailerében. A ipari forradalom vívmányai lassan meghonosodnak a fővárosban, amely nyilván teljesen bejárható lesz.

Kikerülhetetlen lesz a GeForce Experience

Ha a közeljövőben új videokártya-drivert szeretnél letölteni, mindenképpen szükséged lesz a GeForce Experience alkalmazásra. Az NVIDIA döntése szerint decembertől kötelezően használnunk kell ezt a segédprogramot.

Halo 5: Guardians - íme, az első 30 perc

Kicsivel több, mint egy hét múlva indul útjára az ősz egyik legfontosabb Xbox One-exkluzívja, a Halo 5: Guardians. Most belenézhetünk a kampány első félórájába, ami nyilván durván spoileres, szóval ennek tudatában kattints!

Ingyen játszható a Chivalry és a Grey Goo

A hétvégén két játék próbálható ki a Steamen: az első a Chivalry: Medieval Warfare, amely egy multiplayerre kihegyezett középkori akciójáték, a másik a Grey Goo, aminek az RTS-ek szerelmesei örülnek majd.

Tales from the Borderlands - traileren a finálé

A jövő héten érkezik a Tales from the Borderlands utolsó epizódja - mármint az első évadé. A Telltale most egy előzetesben mutatja meg, hogy mi vár ránk a fináléban. Hőseink minden eddiginél nagyobb dobásra készülnek.

Tényleg hibrid lehet a Nintendo új konzolja

A Wall Street Journal informátorai is megerősítették, hogy hibrid lehet a Nintendo új konzolja, az NX. Ez azt jelenti, hogy a gép egyesítené a nappaliba szánt és a hordozható masinák előnyeit.

HWSW: Sony Xperia Z5 és Z5 Compact teszt

Legalább konzisztens - mondhatjuk a Sony féléves fejlesztési ciklusára. A japán gyártó ugyanazon receptet követve hathavonta frissíti csúcsmodelljeit, a HWSW pedig letesztelte az új üdvöskét és kistestvérét.

A Black Ops III megmutatja, hová kell lőni

A helyzet az, hogy a jövő szuperkatonáinak a különböző implantátumok révén jóval egyszerűbb dolguk lesz, mint a ma harcolóknak, erről árulkodik a Call of Duty: Black Ops III legújabb gameplay videója is.

Resident Evil - újabb animációs film készül

Egyre nagyobb a mozgolódás a Resident Evil-sorozat körül. Nem elég, hogy három játékon dolgoznak a fejlesztők egyszerre, 2017-ben egy élőszereplős és egy animációs filmet is kapnak a rajongók.